Jag gjorde min första smoothie :)

 

 

Jag gjorde slag i saken och gick och köpte mig min första mixer. Jag hade gått och läst om smoothies och jag tyckte det verkade goda drycker. Själva mixern var väldigt billig. Sedan var det bara att hitta ett recept och prova på. Resultatet blev väldigt bra och jag förstår att man kan blanda ganska vilt vad gäller recept.

Jag avänder oftast yoggi (youghurt), banan, hallon etc. Och eftersom jag brukar äta kosttillskott så brukar jag även blanda ned proteinpulver, macapulver, kakao samt chlorella i smoothien och det funkar bra. Nuförtiden så består min frukost oftast av en smoothie och kanske någon macka eller frukt till. Och det känns bra att starta med en smoothie på morgonen. Man bör vara försiktig med frysta bär och liknande. Jag brukar låta tina dem först.

 

Share

2 Comments

Kommentera