JAG GICK MED I FACKET

DO YOU LIKE THE BLOG? PLEASE MAKE A DONATION.

Då har jag gått med i facket. Nej just det, inte bara a-kassan utan facket. Det var många år sedan som jag var med i ett fackförbund men nu kände jag att jag ville pröva på det. Nu för tiden så försöker ju Alliansen göra allt för att sabba den svenska modellen. De pratar om lägre ingångslöner. Men även i hela Europa så håller arbetarnas rättigheter på att urholkas. Arbetsvillkoren försämras, jobben försvinner och lönerna sänks.  EU börjar likna ett slavsamhälle. Vilket var syftet med EU från början. Makten till eliten – medans resten får stå för notan.

Att vara med i facket kostar, så jag hoppas att jag får ut något av det.

Nyligen såg jag dokumentären lönesänkarna och då undrar jag vilken sida facket egentligen står på? I den dokumentären sägs det att facken medvetet har hållit tillbaks lönerna de senaste 30 åren.

Kommentera