Jag donerade för ett plugin till WordPress

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Till slut så skedde det. Jag donerade pengar till en utvecklare av ett wordpress plugin :). Till WordPress finns många jättebra plugins som är gratis. Det finns också en betalversion av pluginet men dessa har jag aldrig använt. Med dessa plugins för WordPress kan man förbättra sidan på många sätt och de är onekligen värdefulla.

WordPress är som bekant open source så man behöver inte betala om man inte vill. Utvecklarna till dessa plugins brukar ofta be om en donation men det är upp till en själv om man vill betala/skänka pengar till utvecklaren av programmet.

Jag kom på häromdagen att jag måste ju göra mitt bidrag. Jag kan inte bara ta emot en massa bra plugins utan att ge något i gengäld. Så nu har jag i alla fall gjort en lite donation till en utvecklare. Summan är ganska ringa men det är bättre än ingenting alls. Jag har också bestämt att jag ska göra mer donationer eftersom dessa plugins är så värdefulla. Betala/betalade/betalat – såja 🙂

Ha de bra.

 

 

 

 

Kommentera