Jag byter tema på min wordpress-sida

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Jag håller på att byta tema på min wordpress-sida. Det lär väl ta sin lilla tid innan det är klart. Men jag var tvungen, min startsida såg inte bra ut + det fanns flera andra skönhetsfel. Teamet heter Hueman och det är en svensk kille som har skrivit temat. Jag hittade också en sajt som erbjuder gratis foton. Sajten heter pixabay. Jag hittade även en sida där man kan redigera foton online. Sidan heter pixlr. Jag kommer nog att undersöka pixlr närmare.

Idag blir det att städa som lokalvårdare och på kvällen ska jag jobba som telefonintervjuare.

Nästa vecka så KANSKE det blir av att köra Dianetik. Jag har en person som är intresserad men som har det lite tight med tiden. Fullt förståeligt. Jag hoppas det blir av dock.

På lördag ser det ut att bli att jobba som statist igen. Denna gång en reklamfilm för postkodlotteriet. Jag  var med i höstas i en reklamfilm för postkodlotteriet.  Jag såg ofta reklamen på tv men man ser inte skymten av mig. Men det kan jag stå ut med. Denna gång ska vi tydligen åka omkring i en buss en hel dag. Nåja, man ska väl överleva. Även fast pröjset inte är så bra så bjuder de i alla fall på lunch.

Jag har jobbat som butiksdemonstratör på en Elgiganten-butik hela Januari men nu är det slut. Hoppas jag får mer jobb från det företaget. Det är ganska skoj att  vara butiksdemonstrant. Det som är jobbigt är att man måste stå hela dagen så det brukar kännas skönt att sätta sig ned efteråt.

 

Kommentera