jag blev sjuk idag

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Så blev man sjuk igen. Feber, ont i halsen och förkyld – och i en rejäl portin dessutom. Jag som trodde jag skulle klara mig men icke. Idag känns det dock lite bättre men det är bara att vara hemma och gå omkring om en zombie.

Jag har sett några fimer på senaste tiden.  En som jag gillade var Taken 2. En som jag inte gillade var the Wrestler. Jag orkade inte ens se färdigt den. En annan kanonfilm var U-517. En ubåtsfilm om andra världskriget. Den var klockren.

Inte så mycket betongjobb nu för tiden, jag rycker in då jag behövs. Jag söker jobb men det är svårt att få respons. Ibland får jag respons men alltför sällan. Gör jag någe fel? Jag studerar ochså matematik 2. Just nu håller jag på med något som kallas komplementhändelser. Vilket helt enkelt betyder vad som saknas för att något ska bli komplett. T.ex. om du slår en trea på en tärning, då är komplementhändelsen till trean följande: 1,2, 4,5, och sex. Då blir det ju komplett.

FÖRSÄKRINGSKASSAN ÄR ETT SKÄMT
Jag fick inte pengar från försäkringkassan när jag var sjuk så fuck you försäkringskassan. Allvarligt talat, är inte den svenska försäkringskassan ett skämt? Jag hade två intyg från läkare men ändå fick jag ingar pengar? Vet kärringarna på Försäkringskassan bättre än läkarna? Då kanske de borde byta jobb och bli läkare och tjäna mer stålar.Jag ska lägga ut det brev jag fick från Försäkringskassan. Tydligen ska man vara flykting eller invandrare om man ska ha pengar från den svenska försäkringskassan. Etniska svenskar blir regelbundet avhysta av kassan. Helt otroligt. Det där med en trygg välfärd är nog bara att glömma.

 

Snart dags för kyrkoval. Jag ska rösta för första gången.

Ha en bra dag/Janne

 

 

Kommentera