Jag är på tv

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

INGEN SPRICKA I FOTEN
Fick besked idag att jag inte har någon spricka i foten. Ska till doktorn och se om han kan ordna läkarntyg åt mig. Det blir nämligen vädligt svårt att jobba med denna fot. Undrar hur detta ska sluta? Just nu proppar jag i mig hälsokost samt att jag även börjat med Kangenvatten, ett vatten utöver det vanliga. Har försökt att få tag i någon som kan göra assister men utan framgång.

Jag är sugen på att lägga av med att äta skräpmat såsom t.ex. läsk, socker, kaffe, godis etc. Klarar jag av att sluta? Tanken känns lockande. Just nu är jag ju så fullproppad med hälsokost så det kanske är ett bra tillfälle att lägga av med skräpet. Jag blev också väldigt motiverad av videon om kangenvatten nedan.

Kangenvatten En video om Kangenvatten. Jag rekommenderar dig starkt att spana in denna video. Det verkar som om Kangenvatten är mycket bra för vår hälsa. Jag håller själv på att prova.

Jag köpte min hälsokost på Örtagubben  och Bättre hälsa. Jag kan rekommendera bägge butikerna.

P.S Nu har jag varit hos doktorn. Jag är sjukskriven månaden ut. Det känns faktiskt ganska bra. Inte nödvändigtvis för ledighetens skull utan för att det skulle inte vara skoj att jobba med denna fot. Nu måste jag hitta mig en auditör.

JAG ÄR PÅ TV
Nu har jag sett mig själv på tv 🙂 Som jag skrev tidigare så medverkade jag i en reklamfilm för ett försäkringsbolag och nu har jag sett att fimen börjar på gå tv. Jag leker målvakt och kastar ut bollen samtidigt som jag står framfrö ett växthus. Måste erkänna att det smile jag har på läpparna ser lite konstigt ut :).

Det blir väl att slappa hela dagen. Iofs skönt men jag vill ha en frisk fot.

ANDERSSON SILVA FÖRLORADE TITELN
Såg för någon dag sedan att kampsportaren Andersson Silva till slut förlorade sin titel i UFC till Chris Weidman. Så kan det gå om man barnslar sig i ringen. Han gick runt och fjantade sig och hade guarden nere, till slut fick motståndaren in en träff och det var game over.

Andersson Silva vs Chris Weidman Länk till MMA-nytt.

 

Kommentera