AVSTÄNGD FRÅN ALFAKASSAN PGA BÄTTRE JOBB

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

13/1 2016

alfakassan_ersättning_avslag_avstängd_arbetslös
Va? har du fått ett bättre jobb? Då ska vi genast stänga dig ute från a-kassan. Hälsningar Alfakassan

AVSTÄNGD FRÅN ALFAKASSAN PGA BÄTTRE JOBB

HÄDELSE. Jag kan ge ett personligt exempel på hur Alfakassan fungerar. 2015 så bytte jag jobb. Således sade jag upp mig från mitt jobb och eftersom jag var inskriven på Arbetsförmedlingen så fick givetvis Alfakassan nys om att jag hade sagt upp mig. De frågade varför jag hade sagt upp mig från städjobbet och jag svarade att jag hade fått ett bättre jobb . Jag villa vara kvar i a-kassan eftersom jag arbetade deltid på den tiden.  Och precis som en varg som ska sätta tänderna i ett skadat byte så blev gensvaret från Alfakassan att avstänga mig  från ersättning från A-kassan i 45 dagar eftersom jag ”inte hade godtagbara skäl att säga upp mig” från städjobbet.

 Men inte nog med det, Alfakassan sade även att de ”utredde om jag skulle bli avstängd i 90 dagar”.

Välkommen till A-kassan – har du inte blivit hunsad förut så ska du bli det nu.

Referenser

Alfakassan: hos oss är alla välkomna

Pixabay:gratis foton

Phoyo By Fibonacci [Public domain], via Wikimedia Commons

Kommentera