Interstellar – recension

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

    Jag var på bio och såg filmen Interstellar (ordet Interstellar betyder att något existerar mellan två eller flera stjärnor) som är en science fiction-rulle. Intrigen är att planeten Jorden håller på att ta död på sig själv och Cooper( Matthew McConaughey) och hans team blir hjältarna som åker ut i rymden och ska hitta en ny planet att bo på.
    Intrigen till denna film ser ju bra ut på pappret men om du vill ha en snabb recension baserat på mitt tycke så tycker jag följande: filmen Interstellar var ett sömnpiller! Det känns lite tråkigt att behöva säga det eftersom jag själv hade höga förväntningar på denna film.

INTERSTELLAR – EN HYPAD SCIENCE FICTION

   Filmen Interstellar har varit hypad och jag var en av de som gick på hypen. Givetvis så gav recensionen i Metro filmen bra betyg och jag har inte lärt mig ännu att om Metro säger att något är bra så är sanningen det motsatta. Jag har ej läst andra recensioner.

SPENDERA BIOPENGAR PÅ EN ANNAN BIOFILM ISTÄLLET

   Jag vet inte vilket betyg jag ska ge filmen men jag hade inte spenderat pengar på denna film utan sett något annat som går på bio. Filmen Interstellar regisserades av Christopher  Nolan. Inget ont om Matthew McConaughey men i denna film gick han mest omkring och pratade konstigt även fast Matthew är en skådespelare jag gillar i vanliga fall.

Andra skådespelare var: Anne Hathaway, Wes Bentley, Matt Damon och Michael Caine

Detta var min korta recension av science fiction-filmen Interstellar

Kommentera