Ingefära e nyttigt :)

Ingefära ska visst vara nyttigt. Jag hittade ingefära när jag googlade efter huskurer när jag var sjuk häromveckan. Nu ska jag försöka äta ingefära mer regelbundet. Jag har börjat ta en kubikcentimeter ingefära som jag river med ett rivjärn. Sedan sätter jag det i mitt te. Jag säger inte att det smakar gott men det ska ju vara bra för min hälsa.

Här är några videos om ingefära

Share Button

This Post Has Been Viewed 196 Times

Publicerad i Hälsa Taggar: , , ,
One comment on “Ingefära e nyttigt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Antal besökare totalt

  • 4810Antal besökare totalt:
  • 7Besökare idag:

Arkiv

Bloggar jag följer

  • No RSS Addresses are entered to your links in the Links SubPanel, therefore no items can be shown!

Translate:

Translate »
    English
    English