IDEELA ORGANISATIONEN LIONS CLUB FICK INTE SÄTTA IN KONTANTER PÅ BANK

1 total views, 1 views today

25/12-2016
Välgörenhetsorganisationen Lions Club i Kalmar ville sätta in kontanter från sin julmarknad men det gick inte eftersom Nordea inte tar emot kontanter.

BANKERNAS MAKT. Lions Club är en hjälporganisation som  bedriver välgörenhet. Efter att Lions Club haft ett event nyligen så ville de sätta in kontanterna på Nordea. Det gick dock inte eftersom Nordea inte tar emot kontanter längre.

Nordea i Kalmar motiverade denna nekan med:

– Vi har inte någon kontanthantering i Kalmar. Det råd jag kan ge är att använda pengarna till något eller att vända sig till Forex.

Pia Nordqvist på Swedbank i Kalmar skyller på att mycket av pengarna i samhället är svarta pengar och att detta skulle vara orsaken till deras kontantlösa vision.

Jonas Sandlin på SEB i Kalmar går ett steg längre:

– Man kan egentligen ställa sig frågan om kontanter behövs? Utvecklingen mot ett samhälle utan kontanter går fort och det gäller för oss att vara tydliga med informationen om alternativen.

BANKERNA TJÄNAR INGA PENGAR PÅ KONTANTER

Lions är inte ensamma att uppleva problem med att sätta in kontanter på sin egen bank . Andra hjälporganisationer och idrottsföreningar upplever samma sak.

Björn Eriksson som är ordförande för Kontantupproret säger:

– Eftersom kontanter är dyra och bankerna inte tjänar pengar på dem har man gjort det besvärligt att använda dem. Istället tvingar man folk att använda kort. När tillräckligt många gått över till kort så höjer man avgifterna.

Vänsterpartiet är det parti som vill lagstifta om att de svenska privata bankerna ska hantera kontanter. Även Socialdemokraternas Johan Persson backar upp förslaget om lagstiftning om kontanter.

 

FÖROLÄMPAD PÅ BANKEN

Redan nu blir vi förolämpade om vi går in på banken och vill sätta in kontanter. Man kan bli nekad insättning eller så får man svara på en frågor var man har fått pengarna ifrån. Man måste t.o.m. ha bevis på var kontanterna kommer ifrån annars blir man nekad att dätta in pengarna. Dessa frågor ställs  pgs. EU:s penningtvättsdirektiv.   EU vill ”förhindra att pengarna inte kommer från/går till terrorism”. Det är den officiella versionen. Den inofficiella versionen är att EU och andra globalistiska organisationer använder det kaos som finns på planeten för sina egna syften. T.ex. att bygga ett superkontrollerat samhälle där varje steg vi tar ska registreras. Bankerna är en del i denna plan.

Och du bör nog vänja dig med att bli hunsad när du går till din lokala bank. Just nu så håller den rödgröna globalistiska regeringen på att implementera EU:s fjärde penningtvättdirektiv. All vår ekonomiska verksamhet ska granskas från topp till tå. Om ditt beteende på dina bankkonton uppvisar ett annorlunda mönster så är du antagligen en terrorist och då anmäls du till Finanspolisen. Uppgifterna om dina förehavanden på ditt bankkonto samlas i stora databaser som EU får ta del av. Ja det är faktiskt sant, läs min artikel jag har skrivit om just detta.

De privata bankerna är privata så länge de tjänar bra med pengar. När de har misskött sin ekonomi och krisen är ett faktum så är det helt plötsligt skattebetalarna som ska betala deras misslyckande. Är de privata eller inte? Om de misslyckas, låt dem falla för guds skull.

 

DET MISSLYCKADE EUROSAMARBETET

Till råga på allt finns det fortfarande politiker såsom Jan Björklund som tycker att Sverige ska gå in i eurosamarbetet. Är det något man kan bekräfta så är det att eurosamarbetet är ett misslyckande. Spana in ekonomierna i eurosamarbetet och inse att många av dem haltar. Och tack vare det faktum att dessa länder har gett upp sin ekonomiska suveränitet till storebror EU så kan de inte agera och få fart på sin ekonomi. Hela projekt EU och dess egna valuta är inte bara ett misslyckande, det är en fälla. Syftet var att ta kontroll över ländernas valutor och det har de verkligen lyckats med. Nu är euro-länderna helt i händerna på ECB och resten av bankmaffian och resultatet låter inte vänta på sig.

Den enkla sanningen är att de privatägda bankerna har alltför mycket makt. Antingen måste vi lagstifta om att bankerna ska bli tvungna att hantera kontanter eller så måste bankväsendet i Sverige avprivatiseras. Sverige bör hålla sig lååååångt borta från allt som heter euro eller ”globalt ekonomiskt samarbete”.

Referens

Barometern: Lions Club nekades sätta in kontanter på Nordea

Share

Kommentera