Idag studier, städning och kyrkan

hosta sjuk

    

hosta sjuk
Hosta e inte skoj

     Ja vad händer idag då? Det blir väl sedvanliga studier på förmiddagen. På eftermiddagen blir det till att göra några städjobb. Och på kvällen så sticker jag till kyrkan och studerar. Jag fick ett samtal igår från ett filmproduktionsbolag men jag har inte hunnit kontakta dem idag så jag ringer upp dem imorrn frågar vad de vill. Jag var och spelade in några scener häromdagen och jag ska skriva ett blogginlägg om det.

     Vad ska jag bli när jag blir stor? Jag har ingen aning. Kanske jag borde plugga men det blir aldrig utav? Jag fortsätter väl och tar en dag i sänder antar jag.  Jisses vilken hosta som jag har haft. Jag var sjuk förra veckan men hostan har ännu inte släppt. Ibland kan jag inte ens sova p.g.a. hostan. Hostan kommer när jag ligger i ett visst läge verkar det som, så jag brukar slagga i soffan istället och det går bättre. I helgen ska jag jobba på Friends Arena. Det ska visst vara någon Speedway-tävling. Idag får jag ju lön för böveln!! Yehaaa!!!.

Have a nice day/Janne     

 

Foton:

https://www.flickr.com/photos/pattylagera/

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.