Kick-off på jobbet

spärrexpeditör
DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

   

 

     Nu har jag varit på kick-off på jobbet. Vi var på World Trade Center i centrala Stockholm. Vår säsong sätter igång snart och då behövdes lite briefing. Det var min första kick-off för detta eventbolag. Vi var ca 40 personer, en del nya i gamet, en del gamla. Sedan hade vi också säljutbildning och det var väldigt givande. Jag förstod att jag inte använder någon beprövad säljteknik överhuvudtaget utan jag kör mitt eget race. Det går givetvis bra att köra sitt eget race men vissa grundläggande säljtekniker är inte helt fel. Behovsanalys t.ex.  och liknande saker. Nu ska jag först gå igenom mina papper och sedan blir det till att öva säljtekniker när jag är ute och jobbar.

     De ringde från ett filmproduktionsbolag och jag ska var med i en reklamfilm nästa vecka. Skoj :). Jag vet inte vilket företag vi ska göra reklam för. Mitt tryne kommer dock inte att synas utan de ska filma händerna.

     Idag tog jag fram elgitarren och plinkade på den. Den gick bra 🙂 Nu ska jag sätta mig ner och plugga lite HTML (programmeringsspråk). Jag pluggade PHP-språket tidigare men jag ska lägga PHP i malpåse < tills vidare. HTML är mer användbart.

 

 

 

 

reklam nästa vecka

Kommentera