HUSRANNSAKAN FÖR FACEBOOK-KOMMENTAR

September 2017

Jag hittade följande inlägg på Facebook som jag fick tillstånd att återpublicera.

En god vän blev idag 2017-08-24 hämtad av polisen utanför Ängelholm. De kom i 4 bilar med 2 IT-experter och 6 poliser. De gjorde en husrannsakan men han fick inte närvara vid denna utan han blev körd till polishuset i Ängelholm. Polisen sa att det var ”för säkerhet om det skulle finnas fler i hans hus.” Hans datorer och mobiler kördes till polishuset i Helsingborg.

Nu undrar du kanske om han är bankrånare eller knarklangare eftersom de kom med så mycket folk nu när polisen har personalbrist? Nej han hade kommenterat två inlägg i Facebook gruppen ”Stoppa Maktmissbruket”. Han hade alltså inte skrivit inläggen själva utan bara kommenterat dessa och det var i Januari och i Februari, alltså ett halvår sedan. Ena inlägget tror han var när afrikanerna vällde in över den spanska gränsen. Han är misstänkt för hets mot folkgrupp och hans ena kommentar var ”Sluta importera börja skicka ut”. Detta är naturligtvis inget hets mot folkgrupp utan ett maktmissbruk från statens sida.

Den andra kommentaren var ”Negrerna liknar en flock apor”. Denna kommentaren kan förvisso vara hets mot folkgrupp men man måste ta det i sitt sammanhang. Ett nedsättande ordval till folk som beter sig illa är inte konstigt utan naturligt. Men att sätta in så mycket resurser för en kommentar till ett inlägg när polisen säger sig inte ha resurser till att utreda vanliga brott är häpnadsväckande.

De hotade med att häkta honom men släppte honom samma dag.

Stefan Löfven håller på att omvandla Sverige till en totalitär stat där ingen kritik mot Sveriges förändring tillåts. Ängelholms skolor satsar också 3 hela dagar på att att indoktrinera låg och mellanstadieeleverna i att gilla de nyanlända och förändringen i vårt samhälle som detta medför. De kommunalanställda går en liknande utbildning.

I den totalitära staten Nordkorea hjärntvättas befolkningen till regimens tankesätt. De som står emot indoktrineringen straffas. Detsamma sker i Sverige fast i mindre skala.

Demokrati och yttrandefrihet är inget självklart utan något som vi måste försvara varje dag. Annars kan vi vakna en dag och upptäcka att den är borta.


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.