HULTQVIST SER RYSSAR ÖVERALLT

valet 2018_val i sverige september_riksdagsval sverige_valår
DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Januari 2018

Hultqvist varnar för desinformation och ryska påverkansoperationer inför svenska valet 2018. Håller Ryssland på att invadera Sverige eller är det Hultqvist som egentligen springer USA:s ärenden?

RYSK VALPÅVERKAN INFÖR SVENSKA VALET 2018
Nyligen uttalade sig försvarsminister Peter Hultqvist i Expressen om informationspåverkan och propaganda inför det svenska riksdagsvalet 2018. Hultqvist manar väljarna att bli mer kritiska och inte gå på vad som helst som står i sociala medier. Hultqvist menar även att åtgärder från regeringen gällande främmande makters eventuella påverkansoperationer kan bli nödvändigt. Hultqvist nämner också att det förekom spridning av felaktiga uppgifter i samband med värdlandsavtalet 2016 (dvs. det avtal med Nato som gör att Nato nu kan bedriva krig från svensk mark. Tack för den Hultqvist).

MSB – Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap – varnar för påverkanskampanjer. MSB menar att man ska vara kritisk till alternativa fakta och vad som sker på sociala medier. MSB menar att desinformation kan förekomma och  att Ryssland har trollfabriker som sprider propaganda på sociala medier i syfte att underblåsa splittring och underminera statsskicket. Ryssland kan även anlita svenska troll som ska hjälpa Ryssland i deras strävan. Samtidigt har Försvars-beredningen har  kommit till slutsatsen att ett väpnat angrepp mot Sverige inte kan uteslutas. De menar att den enskilda individen bör ha en veckas förnödenheter i beredskap ifall det värsta händer.

FOLK OCH FÖRSVAR I SÄLEN
Söndagen den 14/1 så började Folk och Försvars rikskonferens i Sälen. Där träffades planetens krigshetsare och diskuterade hur man ska stabilisera Europa genom att rusta upp. Där var  krigshetsaren och tillika Natos Generalsekreterare Jens Stoltenberg som jobbar på att få in sverige i Nato.  Nato har nu för tiden fullt upp att beväpna alla Natos medlemsländer i syfte att behålla freden i Europa mot det ‘aggressiva Ryssland’.  Att behålla freden i Europa görs tydligen genom att Nato  beväpnar alla sina medlemsländer  upp över öronen. Dessa Natoländer bildar nu en ring runt Ryssland. Blir det krig någon gång så beror detta antagligen på en false flag attack från USATO  (USA/NATO) och sedan kommer Nato antagligen att försöka köra ett utnötningskrig mot Ryssland eftersom Ryssland inte har samma resurser som Nato-länderna tillsammans.

Även höjdare från EU-försvaret var på Folks och Försvars konferens i Sälen och jobbade på att Sverige ska ställa upp i EU:s försvar. Flera svenska krigsivrare  var på plats såsom Stefan Löfven, Allan Widman, Ulf Kristersson, Hans Wallmark, Morgan Johansson,  Karin Enström, Patrik Oksanen, fenomenet Anders Lindberg från Aftonbladet, Nato-kramaren Jan Björklund,  osv.  Även FRA är där, ni vet den där myndigheten som spionerar på oss svenskar och som även spionerar på Ryssland i uppdrag åt USATO.

JANNES KOMMENTAR
Hultqvist är ju välkänd för att sprida desinformation om Ryssland men det som Hultqvist egentligen sysslar med är att springa USA:s ärenden.  I psykologiska operationer ingår det att svartmåla motståndaren så mycket som möjligt. På så sätt får man med sig folket och då blir det lättare att starta krig mot ‘den onde tyrannen’. USATO har gjort detta otaliga gånger och resultatet är kaos och krig i Mellanöstern.  Så gott som alla svenska myndigheter springer i sin tur Hultqvists ärenden och de ‘varnar’ för ryska påverkanskampanjer i samband med svenska valet 2018. Till exempel myndigheter såsom MSB. Svensk gammelmedia är givetvis med på noterna. Man kan ideligen läsa i  Dagens Nyheter om den ‘farlige Putin’. Den som inte håller med DN får titeln ‘Putins nyttiga idiot’

En annan kul figur i sammanhanget är socialdemokraten Göran Ording. Enligt Nyheter Idag så anser Ording att Sverigedemokraterna bör bevakas av Säpo. Ording menar att det kan finnas ‘kopplingar mellan SD och Ryssland’. Tydligen är det kriminellt att vilja ha en god relation till Ryssland.

olk och försvar sälen 2018,Peter Hultqvist,desinformation och ryska påverkansoperationer inför svenska valet 2018,sociala medier,värdlandsavtalet 2016 Nato, alternativa fakta, trollfabriker , Natos Generalsekreterare Jens Stoltenberg ,Stefan Löfven, Ulf Kristersson, Hans Wallmark, Morgan Johansson, Karin Enström, Patrik Oksanen, fenomenet Anders Lindberg från Aftonbladet, Nato-kramaren Jan Björklund,kampen mot fake news,
Peter Hultqvist springer USATOS ärenden och svartmålar  alla som vill ha en bra relation till Ryssland.

KAMPEN MOT FAKE NEWS
Hela iden vad gäller kampen mot fake news syftar givetvis på att man vill censurera obekväma åsikter. I och med att gammelmedia inte har monopol på informationsflödet längre så kan inte den svenska staten få sina konstgjorda narrativ utspridda utan att få motstånd. Samtidigt är det  en oroande utveckling som sker vad gäller yttrandefriheten i Sverige. Man använder ord som ‘bekämpa näthatet’, ‘motverka antisemitism’, ‘ fake news’  för att kunna få igenom sin censureringsagenda. Värst av alla är givetvis EU som nu utöver starkt tryck mot IT-jättarna. Morgan Johansson och hans Socialdemokrater har gjort ändringar i grundlagen som påverkar yttrandefriheten. Bland annat har man infört en bestämmelse som heter olaga integritetsintrång. Vi får se hur det slutar.

Det pratas sällan om amerikanska påverkansoperationer även fast det är välkänt att de största mediajättarna i USA kontrolleras av USA:s djupa stat. Dessa tidningar skriver endast det som den amerikanska skuggregeringen vill att de ska skriva. Trump har onekligen rätt vad gäller fake news. USA har även sponsrade tankesmedjor vars syfte är att sprida USA:s propaganda över hela världen. Gammelmedia hänvisar ofta till dessa manipulerande tankesmedjor med stor respekt.

DEN FALSKA RYSSLANDS-NARRATIVET
Eftersom globalisterna inte ville ha Trump som USA:s president så gör de nu sitt yttersta för att försöka få bort honom från makten. USA:s underrättelsetjänst menar att Ryssland påverkade det amerikanska valet. Men vem i hela friden litar på USA:s underrättelsetjänst? Det var  dessa underrättelsetjänster som bidrog till att sätta mellanöstern i brand. Det är dessa personer som samarbetar med och stödjer ISIS och andra terrorgrupper i syfte att destabilisera Mellanösterns så att USATO ska dominera världen militärt. Narrativet att Ryssland påverkade det amerikanska valet är med stor sannolikhet ett påhitt av just de amerikanska underrättelsetjänsterna själva.

Fake news kallas det visst.

Referenser

Expressen:Hultqvist och valet 2018

https://nyheteridag.se/s-politiker-sd-bor-bevakas-av-sapo/

Kommentera