HOLES IN HEAVEN (HAARP)

haarp_geoengineering_sverige_chemtrails_aerosoler_vädermodifiering

Maj 2018

HOLES IN HEAVEN

Dokumentären nedan heter ‘Holes in Heaven’ och  är en dokumentärfilm gjord av Pala Randol-Smith och Wendy Robbins. Skådespelaren Martin Sheen står för berättandet. Nedanstående text är utdrag ur den dokumentären. Dokumentären handlar om Haarp-teknologin.

Bernard Eastlund (patentsökare till Haarp-teknikerna)

”De metoder som fanns med i patenten handlade om att kunna förstöra missiler, kontroll av kommunikation samt att kunna störa kommunikation, att ändra på väderförhållanden och att lyfta upp en del av atmosfären upp i rymden för att kunna använda detta som skydd mot missiler”.

Dr. Brooks Agnew:

1983 så sysslade jag med tomografi och vi använda 30 watt för våra instrument. Haarp använder en miljard watt. Det vi gjorde var att vi sände radiovågor in i marken. Varje jordlager har sin egen frekvens. Vi fick tillbaks ett ljud och med detta ljud så kunde vi identifiera vilket material som fanns i jorden. Detta gjordes med 30 watt. Om du gör detta med en miljard watt så kan du få vibrationer i jorden som är så våldsamma att de kan skapa en jordbävning”

HÅL I ATMOSFÄREN

Jeane Manning författare:

”Dokument från Haarp säger att de vill lyfta upp en del av jonosfären och detta skapar ett hål i jonosfären. De säger att detta hål kommer att läkas. Men vad händer om du skapar tillräckligt många hål som inte kan läka sig själva?”

”Det finns en elektrisk ström som cirkulerar i jonosfären. Jag har nyligen läst att deras syfte är att sänka ned denna  elektriska ström så att den kommer närmare jorden. De vill  använda den som en generator för att kunna utnyttja dess kraft. Detta är vansinne eftersom de inte vet vad de sysslar med. De mixtrar med planetens elektriska system”.

Vi bombarderas dagligen med  miljoner Megawatts energi på grund av solvindar. Jorden är en magnet och vårt magnetfält skyddar oss från strålningen från solen. Haarps ursprungliga patent hade som syfte att förvränga eller ändra på magnetfältet.

 

Dr. Patrick Flanagan:

”Signaler som ligger på samma frekvens kan påverka vår sinnesstämning. Hjärnan opererar på låga frekvenser. Haarp kan generera samma frekvenser som hjärnans. Om du kontrollerar dessa frekvenser så kan du skapa alla möjliga slags emotioner. Du kan skapa lycka, sorg osv. Dessa frekvenser allas ELF = Extreme Low Frequency). Haarp skrämmer mig  eftersom jag vet vad det kan åstadkomma. Haarp kan kontrollera våra sinnen”.

”Det finns många forskare som är oroade över Haarp och vad det kan åstadkomma. Inte bara vad gäller mind control utan saker såsom vädermodifiering och eventuellt kunna skapa jordbävningar”.

jordbävning_haarp_aerosoler_
Kan Haarp-teknologin skapa jordbävningar?

GEOENGINEERING

Det finns en annan teori angående Haarp som går ut på att Haarp orsakar väderförändringar.

Nick Begich:

”Haarp används till vädermodifiering. Militärens egna dokument bekräftar det och de har även själva sagt det. Men officiellt så förnekar de att så är fallet”.

Dr. Brooks Agnew har studerat lågfrekventa radiovågor i 30 år. Han är övertygad att det som Haarp gör mot jonosfären påverkar vårt väder.

Dr. Brooks Agnew:

”Haarp kan påverka jetströmmen indirekt. Om du lyfter upp jonosfären som Haarp gör så måste stratosfären som ligger under jonosfären följa med uppåt. När detta sker så kan det hända att stratsofären drar med sig jetströmmen och således ändrar på det sätt vilket vatten färdas runt planeten”.

Haarp är en av många sändare som finns över hela planeten. Om dessa arbetar tillsammans så kan de teoretiskt förändra vädret varsomhelst på planeten och ändra på jetströmmens rutt.  Detta skulle kunna leda till massivt regnande, torka och det skulle även vara möjligt att kontrollera orkaner genom att hetta upp atmosfären och bygga upp högtrycksområden som kan ändra orkanens kurs.

Den amerikanska regeringen säger att syftet med Haarp är att utföra forskning i atmosfären. Men är det en tillfällighet att många experter har rapporterat att vädret har börjat bete sig mer och mer underligt sedan Haarp startade? Det finns inga bevis på att Haarp används som väderkrigföring men Haarp har förmågan att  manipulera jonosfären.

I december 2001 så gjorde några forskare på NASA Research Center i Kalifornien  en upptäckt när de studerade jordbävningar över storleken 5.0. Varje gång en jordbävning  blev till så hade det uppkommit en elektrisk störning i jonosfären före jordbävningen.

Satellitfoto över Haarp, Tromsö, Norge.

https://www.google.com/maps/search/Haarp-Troms%C3%B8/@69.58227,19.217663,3446m/data=!3m1!1e3

Foto

http://www.wpafb.af.mil/News/Article-Display/Article/400278/military-scientists-study-ionosphere/

1 Comment

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.