HILLARY CLINTON VILL RUSTA USA FÖR KRIG

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

7/10-2016

Den som tror  att USA och världen blir fredligare med Killary Hilton vid rodret kommer att bli besviken. Spana in videon nedan

Citat Hillary Clinton:

” Vi måste agera mot potentiella hot. T.ex. från Ryssland, Iran, Nordkorea. Och även från kriminella nätverk såsom ISIS (som hon tydligen själv var med och stöttade ekonomiskt). Vi behöver en militär som är redo och som kan möta alla sorters hot inom varje område – även cybervärlden. Vi behöver investera i ny teknologi så att vår militär kan utvecklas såsom stealth och avancerad kommunikation har gjort. Vi måste se till att terrorister över hela världen inte får tillgång till nukleära vapen (USA själv får dock tydligen ha hur mycket atomvapen som helst).

En av de första saker som jag kommer att göra som president är att göra en översyn av USA:s kärnvapen. Vi måste se till att USA är förberett mot alla hot. Vi kommer att investera i nästa militära engagemang i syfte att försvara USA:s intressen även i cyberrymden (fortsatt massövervakning med andra ord).

Ni har sett rapporterna om att Ryssland och Kina har hackat sig in i våra datasystem (något som inte finns bevis för men det är alltid bra att skylla på Ryssland). Nu har Ryssland hackat sig in i våra röstsystem för valet (vilket antagligen är en lögn men som ger amerikanska staten rätt att övervaka och manipulera presidentvalet 2018). Vi måste höja vår beredskap. Vi måste se till att fightas tillbaks till de som attackeras oss.

Som USA:s president så kommer jag att se till att USA kommer att bedöma cyberattacker som vilken annan attack som helst. Vi kommer att vara redo med ekonomiska, politiska och militära åtgärder (USA kommer alltså att fortsätta kriga när de känner för det). Jag vill att USA ska leda världen och bestämma agendan för cyberrymden. ” (hjäääälp).

Se Killary Hiltons tal som visar hennes förkärlek för amerikanskt våld

JANNES KOMMENTAR

När jag ser detta videoklipp så förstår jag att det USA kommer att få om Hillary Clinton blir president är fortsatt krig, fortsatt massövervakning och det fortsatta uppbyggandet av USA som polisstat. Hon representerar allt som är dåligt med USA, hon är globalist och gör inte så mycket annat än springer Bilderbergarnas ärenden. Vill du ha ett bra jobb i USA så ska du donera till Clinton Foundation. Hon har nämligen en tendens att utnyttja sina maktpositioner till egen fördel – och till sina kompisar.

Donald Trump vill faktiskt det motsatta när det gäller amerikansk  militär politik. Han tycker att USA borde fokusera på sig själv istället och han har sagt att han inte är pigg på USA:s militära insatser utomlands.
Referenser

Internationalen: Krigshöken Hillary Clinton

Jinge: Hillary Clinton krigsivraren

 

Kommentera