HILLARY CLINTON ÄR SVÅRT SJUK

14/9-2016

Hillary Clinton är svårt sjuk och henne stab har försökt dölja det. Under ceremonin för 9/11 så fick hon släpas in i hennes bil.

Hillary Clinton är uppenbart svårt sjuk. Under ceremonin för 9/11 så lämnade hon föreställningen i förväg. Hon blev filmad när hon lämnade föreställningen. Man kan se på videon att hon vacklar och att de får hålla upp henne. Det slutar med att hon faller omkull och tappar skon och de får släpa in henne i bilen och lämna platsen.

I nedanstående video så spekulerar en doktor över Hillarys hälsotillstånd. Hans åsikt är att hon lider av Parkinsons sjukdom.  Secret service agenter har kontaktat Info wars.com med påståenden att Hillary har parkinsons sjukdom, att hon ofta svimmar och att hon är påtänd av medicin.Spana in videon och se videoklippen som presenteras. Det är ganska uppenbart att något är fel med henne.

 

INFO WARS OM HILLARYS SJUKDOM

Infowars har länge sagt att Hillay Clinton inte passar som president pga. hennes hälsa. Än värre så har Hillarys stab i åratal försökt dölja det faktum att hon är sjuk. Hon hade en operation för några år sedan och det ryktas om att de tog bort en hjärntumör. Massmedia har sagt att kollapsen berodde på lunginflammation, värmeslag och vätskebrist men det är troligen mer allvarligt än så.
I nedanstående video så kan man se Hillary när hon vacklar omkring. Info Wars Alex Jones spekulerar även om händelsen. Han menar att mainstream media och etablissemanget döljer det faktum att Hillary Clinton är svårt sjuk. Alex Jones menar att det inte finns en chans att hon kan ställa upp som presidentkandidat pga hennes hälsotillstånd. Alex säjer också att risken är stor att valet i USA blir manipulerat eftersom Homeland Security ska styra själva valet.


JANNES KOMMENTAR
Innebar Hillary Clintons kollaps slutet till hennes chans att bli president? Mycket talar för det. Det går knappast ha en president med Parkinsons sjukdom eller vad det nu är hon har. Kommer Donald Trump att vinna nu? Kanske. Det som kommer att ske är att globalisterna kommer att försöka stoppa eller manipulera valet. Misslyckas de med detta så kommer Trump att bli USA:s nästa president.

Referenser

Yle: Hillary Clinton sjuk

Fria Tider: Hillary Clinton sjuk

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.