Hänt Bild är en skräptidning

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

HÄNT BILD ÄR EN SKRÄPTIDNING
Eftersom Hänt Bild snackar dynga om Scientologi så måste jag givetvis säga att HÄNT BILD ÄR RENT SKRÄP!. Fast det är den ju oavsett om den snackar dåligt om scientologi 🙂

STATERAT I SOLSIDAN OCH COOP
Har varit två staterande dagar och jag känner mig lite mör. I tisdags var jag statist  i Solsidan och det var riktigt skoj. Jag satt och flörta med en tjej (skulle gärna gjort det i verkligheten ochså). Vi var ute i Saltsjöbaden och det var premiär för mig att åka Saltsjöbanan. Det var en riktigt trevlig rutt och stationerna efter Saltsjöbanan är vädligt gammaldags och mysiga. Det luktade överklass med alla stora villor och pampiga båtar som jag såg överallt.

Another brick in the wall – Pink floyd.
Nu har jag övat färdigt på Another brick in the wall med Pink Floyd. Jag avslutade med att dokumentera mina färdigheter på en mp3-fil.

Idag ska jag göra två stämområden sedan blir det nog en hemmakväll tror jag.

 

Ha det bra 🙂

 

Kommentera