HALVA CTP FÄRDIG

27/12 2015


HALVA CTP FÄRDIG

Definitioner:

CTP = Clay table Processing. Processing = självförbättringsmetod. CTP är en metod inom Scientologin där man framställer koncept med hjälp av lera.
Auditör = utövare av Scientologi och Dianetik.
Vända på flödet = göra på motsatt vis.
Hatta sig = skaffa sig utbildning inom ett visst område.
twin = tvilling = samarbetsparner på den kurs man gör.
 
CTP är en typ av självförbättringsmetod inom Scientologin där man arbetar fram olika koncept i lera. CTP är en komponent i den kurs som jag gör på Scientologikyrkan just nu. Jag har nyss erhållit CTP av en auditör och blev färdig häromdagen. Det var ett ganska mödosamt projekt stundtals. Det var många lerframställningar som skulle göras och många mål som skulle uppnås men till sist kom jag igenom hela materialet och är således färdig med denna bit. Det känns bra 🙂

Nu är det dags att vända på flödet.

Nu ska jag hatta mig som CTP-auditör och sedan är det dags för mig att auditera CTP på min twin så att även denne kommer igenom denna sektion på kursen.

Here we go!

1 Comment

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.