HÄLSOKOST FÖR SÖMN

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Januari 2018

Jag har sovit lite dåligt på senaste tid så knatade ned till närmsta hälsokostbutik och köpte lite kosttillskott.

HÄLSOKOST sömnproblem_kosttillskott rogivande_
Det jag köpte var ZLP formula, Cal-Mag (Calcium-Magnesium), Melissa Dream och Valeriana Forte.

Jag ska inte påstå att kosttillskott mot sömnproblem löser problemet till 100 % men jag kan ärligen erkänna att jag ofta sover bättre med dessa rogivande kosttillskott i kroppen. Jag brukar prova mig fram mellan olika kosttillskott som är bra för sömnen eller som är rogivande.  Jag föredrar kosttillskott istället för sömnmedel som jag aldrig brukar ta.

Samtidigt ska vi vara glada att vi kan kila ner till en hälsokostbutik och köpa våra vitaminer och mineraler. Som bekant så är det starka krafter som motarbetar allt som har med alternativmedicin och kosttillskott att göra. Jag antar att den största fienden till vår rätt till kosttillskott och vår rätt att själv välja hur vi vill vårda vår hälsa är Codex Alimentarius som jag har skrivit om tidigare.

Om personerna som ligger bakom Codex Alimentarius får sin vilja igenom så är det bye bye till vår rätt att äta kosttillskott. Codex är inte bara ett hot mot alternativmedicinen utan den kommer att påverka alla som gillar att äta kosttillskott.

Jag själv har donerat några hundralappar till svenska NHF och om du vill fortsätta att äta dina vitaminer och mineraler, att ta din proteindrink etc så rekommenderar jag att du stödjer grupper och projekt som kämpar för hälsofrihet.

Du kan bli medlem i NHF, prenumerera på deras nyhetsbrev och donera pengar till dem. Läs mer:

http://www.thenhf.se/

Kommentera