GÖRAN HÄGGLUND HAR GÅTT MED I SVERIGEDEMOKRATERNA!

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

    Ha ha, nä Göran Hägglund har inte gått med i SD men han har hållit en presskonferens  där han kom med förslag om att sänka kostnaderna för migrationspolitiken. Det ser ut som ett bra första steg tycker jag. Är det någon mer än jag som har svårt för Rossana Dinamarca från Vänsterpartiet? Så fort hon öppnar munnen så börjar jag må illa. Är det inte dags för henne att lägga ned?

    Annars så har jag varit på kyrkan idag och studerat vidare på min kurs. Jag börjar närma mig sista etappen nu så det känns bra. Det är en ganska massiv kurs. Idag var det ganska mycket folk på kyrkan och det var mkt samauditering (sam-terapi kan man definiera samauditering ) och det är alltid skoj när det är lite action.

    Nu blir det till att sälja kaffemaskiner fredag, lördag o söndag. Jag hoppas att det ska bli sålt lite mer eftersom det är sista helgen före jul.

 

Kommentera