GHOST RECON 2 – ADVANCED WARFIGHTER

GHOST RECON 2 – ADVANCED WARFIGHTER
Jag har spelat Ghost Recon 2 – advanced warfighter. Det är ett sedvanligt ”one-shooter” spel. Fast jag hade inställt på ”kika över axeln”-mode (eller vad det nu hette på engelska). Det här är min väldigt korta och snabba recension över Ghost Recon 2 – advanced warfighter. Resultat: det duger, men inte så mycket mer. Detta är min korta recention.

 

BU OCH BÄ MED SPELET GHOST RECON 2
Det är flera saker som är ok på detta spel.  Man åker lite helikopter och skjuter bad guys, man åker i jeep och det smäller omkring en. En sak som var ok var ”the mule” – ett fordon som försåg mig med vapen men som jag också kunde använda till att distrahera fienden. En sak som var dålig med spelet var motståndet från fienden. Jag spelade på svåraste nivån men faktum är att nu för tiden är ”hard level” inte speciellt ”hard”. Då tänker jag först och främst på att jag tycker att motstånden från fienden kunde vara tuffare. Jag personligen vill KÄMPA för att klara ett avsnitt i spelet. Att fienden bjuder på för klent motstånd är ett återkommande problem i videospel. Det finns undantag och det är bara roligt när man ståter på sådana spel. Själva storyn i spelet vet jag  väldigt lite om, den intresserade mig inte så mycket. vi var på olika platser och fightades – som vanligt med andra ord. Vissa scener var ganska ok tycker jag. Man körde sitt sedvanliga ”snipermode” . Jag hittade en machinegun (MG48 tror jag den hette) och det var betydligt roligare när man kunde peppra på i den omfattningen he he.

BETYG SPEL GHOST RECON 2 ADVANCED WAR FIGHTER
Betyg 3 av 5 och det är en ganska svag 3:a av den anledningen att spelet inte bjuder på något speciellt nytt och även pga att motståndet från fienden var för klent. Jag gillar inte heller alla dessa markörer som visar vart man ska gå hela tiden. jag vill inte ha ett spel som säger åt mig allt som jag ska göra. Så fort det är möjlgt så går jag in i ”options” och tar bort alla markörer och allt annat som jag inte vill ha. Tyvärr är det sällan man kan ta bort allt som man vill ta bort.

<br>

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

Bearbeta trauma
Lindra ångest

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.