Bok: Gatans lag (av Michael Connelly)

DO YOU LIKE THE BLOG? PLEASE MAKE A DONATION.

Jag läste boken ”Gatans lag” av Michael Connelly nyligen. Jag ger den betyg 4 av 5. Varför jag inte ger Gatans lag 5 av 5 beror på att jag ville ha lite mer fysisk action i den. Jag ska också säga att detta inte var en av hans bästa böcker men den är ändå helt klart läsvärd.Förutom det så är Gatans lag helt ok. Michael Connelly är tveklöst en av mina favoritförfattare just nu. Av den enkla anledningen att jag inte har läst en dålig bok av honom ännu – och jag har säkert läst sju – åtta stycken böcker av honom.

MICHAEL CONNELLY JOBBADE SOM KRIMINALREPORTER FÖRST
Om jag inte minns fel så arbetade Michael Connelly som kriminalreporter innan han fick en karriär som författare. Ett problem med författare är att deras kvalitet kan variera vädigt mycket men Michael Connelly är en väldigt gedigen författare och jag har ännu som sagt inte läst någon dålig bok av honom. Själv är jag för slö för att skriva en fullgod recension men det finns ju recensioner på andra sajter att spana in.

BRA VERSUS DÅLIGA BÖCKER
När det gäller böcker så är jag en periodare. Ibland blir jag avskräckt av att gå och söka böcker på  biblioteket eftersom man vet ju inte om boken är bra (jag har trots allt stött på några dåliga böcker i mitt liv). Kanske dags för mig att testa en ljudbok någon gång?  Jag rekommenderar boken Gatans lag av Michael Connelly även fast den inte är hans bästa. 

 

Sajter om Gatans lag av Michael Connelly

http://www.adlibris.com/se/bok/gatans-lag-9789113020945 http://www.bokbrus.se/2010/04/gatans-lag/ http://mosterbaba.blogspot.se/2012/08/provningen.html
http://www.adlibris.com/se/bok/dianetik-den-ursprungliga-avhandlingen-ljudbok-9788776889241
http://www.norstedts.se/bocker/utgiven/2010/Var/connelly_michael-gatans_lag-inbunden/
http://www.adlibris.com/se/bok/gatans-lag-9789113020945

 

 

pusha

Kommentera