PETER GOETSCHE PÅ ABF

Jag fick höra igår att Peter Goetsche – författaren bakom böckerna Dödlig medicin och organiserad brottslighet samt Dödlig psykiatri och organiserad förnekelse   skulle ha en föreläsning på ABF,  Sveavägen Stockholm. Så jag knallade dit och det var knökfullt på ABF. Då fick jag höra att biljetterna var slut. Jag försökte fjäska in mig hos kvinnan som släppte in folk i lokalen men inte ens det fungerade :). Det hade tydligen blivit en felbokning så Peter Goetshce fick hålla sin föreläsning i en mindre sal än vad som var planerat. Men ABF sade dock att Peter Goetstche kommer tillbaks i oktober. Då kan det alltså vara en bra ide att boka biljetter i förväg.

 

Referenser

Bokus: peter Goetshce: dödligs mediciner och organiserad brottslighet

Adlibris: Peter Goetshce

Dödlig psykiatri och organiserad förnekelse

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.