Freitag idag

västerås_d-vitamin
DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

  Åsså blev det freitag. Idag blir det att göra några städjobb, sedan studera och sedan blir det väl att avrunda kvällen framför TV:n och kanske även spela videospelet Farcry 3. Farcry 3 verkar vara ett intressant spel men samtidigt är det väldigt avancerat så man hänger inte med i allt som man kan göra. Fast jag får väl ta en sak i taget.

JAG BLIR POLIS NÄSTA VECKA

  Kanske jag glider förbi Arbetsförmedlingen och söker något jobb som jag ändå inte kommer att få 🙂 Nästa vecka har jag fått ett nytt statistjobb och jag ska äntligen få spela polis. Jag har alltid velat göra det men det har aldrig blivit av. Då gäller det också att ta några foton på sig själv när jag är i polisuniform eftersom det inte händer så ofta att jag är i polisuniform. Det kan vara bra att ha i mitt fotogalleri.


DET HÄNDER INTE SÅ MYCKET ANNARS

  Annars är det ganska dött. Jag lunkar på i den vanliga lunken och ser vad som händer. Jag studerar vidare på kursen på Scientologkyrkan och det går framåt. Jag studerar även den kursen när jag är hemma eftersom det är mycket material att ta sig igenom och det är bara dumt att slösa bort en dag utan studier. Tyvärr innebär det att jag inte har så mycket tid över för andra studier men ibland lyckas jag klämma in lite tid. I morse så hittade jag den gamla novell som jag påbörjade för något år sedan. Jag satte mig ner och skrev lite på den berättelsen och det kändes riktigt skoj. Jag får fortsätta med det. I helgen blir det att sälja kaffemaskiner på Elgiganten igen.

Ha en bra helg/Janne

 

 

 

Kommentera