Fortfarande ont i foten!

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Foteländet spökar ännu. Var till doktorn idag. Han sade något om att det skulle kunna vara en kapsel i en led som strular. Fick två veckors sjukintyg till. Ska även spana in en fotspecialist och se om man kan fixa en specialsko.

Annars händer det inte så mycket. Jag skriver på min novell (går fruktansvärt långsamt. Jag omarbetar den hela tiden allteftersom jag kommer på nya ideer. Den senaste iden kommer att bli bra, det är jag ganska säker på fast det innebär att jag måste göra om hela storyn i princip. Jag har lärt mig att man ska efterlikna verkligheten så mycket som möjligt när man skriver en novell. Dvs. vad skulle kunna hända i verkligen livet.

Fick en assist av Lotta idag.

Jag ska ochså fortsätta med gitarrspelet ikväll. Håller på att spela in en ny låt. Kommer nog att spana lite i matteboken eller fysikboken så man får använda skallen lite grann.

Någon som vill prova Dianetik? Det är ganska svårt att få någon att prova Dianetik även fast det är så bra, men jag ger inte upp 🙂 Jag rekommenderar starkt att köpa dvd:n ”Hur man använder Dianetik”. En underbart bra film som visar hur det fungerar och som är väldigt proffsigt gjord.

 

 

Spelar lite dataspel. Senast är Lost Planet – extreme condition. Hyffsat roligt spel men inte så imponerande. Jag dog hela tiden.

Synd att Norge förlorade mot Tyskland. Snacka om osis med deras straffsparkar.

skönt att det varit så skönt väder i Sthlm de senaste dagarna.

 

 

Kommentera