Försäkringskassan är orättvis

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Ibland blir jag konfunderad när jag tänker på Försäkringskassan. Ibland hör jag historier om hur svårt det verkar vara att få ersättning från FK när man faktiskt är sjuk.

JAG SJÄLV FICK INGA PENGAR FRÅN FÖRSÄKRINGSKASSAN
Jag hade själv kontakt med Försäkringskassan när jag hade gjort illa mig i foten men jag fick inte ett öre. Kunde jag jobba? Kanske, kanske inte. Jag hade konstanta smärtor från foten och jag fick halta.

FÖRSÄKRINGSKASSAN – THE MOVIE
En pik till Försäkringskassan.

 

CANCERSJUKA MARIA NEKADES ERSÄTTNING
Jag läste precis om Marias situation. Hon fick cancer men blev nekad sjukersättning.  Maria är en ganska typisk historia. Hon är en person som förtjänar att få hjälp eftersom hon har arbetat och betalt sin skatt. Men vad händer när det verkligen krisar? Får hon någon hjälp från Försäkringskassan? Icke sa Nicke. Inte ens när hon har cancer. Det krävdes medial uppståndelse för att hon skulle få ersättning.

Sajter om Försäkringskassan:
Brev till Försäkringskassan
Solrosupproret

Läkare om Försäkringskassan
Försäkringskassan fuskar

 

 

Kommentera