PROVA DIANETIK-TERAPI

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Oktober 2017

Är du sugen på att testa Dianetik-metoden? Hör utav dig. Jag håller på att göra en kurs i Dianetik och jag söker en person som  – gratis – vill ha Dianetik-auditering.
De enda kraven egentligen är att man inte använder psykiatrisk medicin eller att man har ett allvarligt kroppsligt problem. Hör av dig om du är intresserad.

Dianetik är en vetenskap om sinnet med en tillhörande terapeutisk metod. Det som Dianetik-terapin eller Dianetik-metoden adresserar är det reaktiva sinnet.
Ordet ‘reaktiv’ kan definieras som ‘irrationellt beteende’. Det reaktiva sinnet är källan till problem för en individ – både känslomässiga och fysiska

Det reaktiva sinnet består av engram. Ett engram är en händelse som en person har varit med om och som innehåller fysisk smärta och medvetslöshet. Exempel: en person ramlar av cykeln, skår i huvudet och blir medveslös. Allt som sker runt denna person under hans medvetslöshet spelas in i det reaktiva sinnet som ett engram. Detta engram kan senare i livet aktiveras och ge personen olika typer av känslomässiga och fysiska problem.

En annan sak man adresserar inom Dianetiken är vad som kallas sekundära engram. Ett sekundärt engram är en förlust. T.ex. man får sparken från sitt jobb, ens kära gör slut, ett dödsfall i familjen osv. Man kan även använda en teknik som heter självanalys. Med självanalys så sitter man inte och grubblar över ens liv utan enkelt förklarat så ska man återkalla vissa händelser i sitt liv. Det finns en teknisk aspekt varför detta är välgörande för personen.

Dianetik utvecklades av amerikanen L. Ron Hubbard.

Jag är en utbildad dianetik-auditör (terapeut).

Videon ovan är ett utdrag ur informationsfilmen ‘Hur man använder Dianetik’. Filmen är fyra timmar lång och informerar dig om allt du behöver veta om Dianetik. I filmen visar man hur engram skapas och hur de påverkar en person. Man får se hur själva terapin går till osv. Slutmålet för Dianetik är tillståndet ‘Clear’ vilket innebär att alla engram är utplånade. Vill du lära dig om Dianetik så rekommenderar jag starkt denna film.

Kommentera