FINNS DET ETT HOT MOT SVERIGE FRÅN RYSSLAND?

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

20/9-2016

Jag läste på Svt att det har kommit ”hot” från Ryssland mot Sverige och därför har överbefälhavare Michael Bydén beslutat att förbandet på Gotland ska stanna kvar.

Svt säger att källor från regeringskansliet har sagt att hotet från Ryssland har ökat men samma källor vet inte vad hoten består utav. Jag kan också läsa fraser såsom ”hotets karaktär är topphemligt och av synnerig betydelse för rikets säkerhet”.

Natokramaren och moderaten Hans Wallmark öppnade snabbt sin Natomun och sade:

– Det här visar den stadigt försämrade säkerhetsbilden som vi har runt Östersjön.

Natokramaren Hans Wallmark vill att försvarsberedningen  ska göra en större analys av säkerhetsläget.

 Nedanstående video handlar om när det korrupta USA och Nato bombade Libyen. Här ser vi även krigshetsaren Hillary Clinton som öppet sade att hon ville att USA skulle likvidera Gadaffi. Efteråt visade det sig att anledningen till att USA ville bomba Libyen berodde på att Gadaffi hotade amerikanska dollarn som oljevaluta.


JANNES KOMMENTAR
Vad innebär incidenten på Gotland? Kanske det är ett förberedande arbete. Inom en snar framtid så kanske Sverige får ”hjälp” av USA och Nato med militär och material på Gotland.  Och i och med att vi får permanent stationerade Natosoldater på Gotland så kommer vi verkligen att få Rysslands ögon på oss.

Hans Wallmark pratar om ”oron i Östersjön”. Det som Hans Wallmark inte säger att den oron började när Nato började med sina militärövningar i Östersjön – allt i syfte att provocera Ryssland.   Inte blir det bättre när den f.d. svetsaren regelbundet springer på Natomöten även fast Sverige inte är med i Nato. Värdlandsavtalet var ännu ett bottennapp.

I sedvanlig ordning så hjälper gärna Mainstream media till med att piska upp stämningen mot Ryssland.

Jag tycker att det är vansinne att låta USA och Nato få fritt spelrum på svensk mark.  Svenska politiker måste sluta att springa USA:s och Natos ärenden. Istället för att sprida desinformation om Ryssland så bör svenska regeringen upprätta goda förbindelser med Ryssarna. Ät det något land som borde införas sanktioner mot så är det krigsmakten USA.

 

Referenser

Fria Tider: Myt om Ryssland

Ryssland hotar Sverige! Hotar Ryssland Sverige?

 

Kommentera