Fem dagar utan kaffe och läsk

Pusha

Jag har inte druckit kaffe eller läsk på hela veckan. Bra gjort Janne. suget har varit väldigt litet. Det är bara att bocka och buga. Jag fortsätter i samma stil eftersom kaffe och läsk inte är bra för kroppen.  Kanske det har gått lätt eftersom jag proppar i mig så mycket kosttillskott + kangenvatten? Tja, inte vet jag.

Janne och hans kaffe.

 

Jag får nu assister för min fot. Har inte känt någon skillnad ännu men assister är en bra grej. Smärtan lär inte gå bort över en natt. Ska även få en assist idag.

En beröringsassist.

 

Ska fylla i papper för att ansöka till A-kassan. Jag hoppar jag har råd att vara med i A-kassan. Det kostar ju över 300 kr/månad. Vi får väl tacka Reinfeldt & Co för denna prishöjning.

Fint väder är det också i Stockholm. Igår var det över 25 grader och skinande sol. Skoj 🙂

Köpte fiskolja igår och utökade min hälsoarsenal. Fiskolja innehåller omega-3 och det ska ju vara bra mot oxidanter om inte annat. Jag går också och väntar på en produkt som heter Cognicore från thebroccolicompany. Produkten innehåller broccoli och det ska visst vara bra för celler. Jag var också och köpte grönt te. Det fanns väl antioxidanter i det teet om jag inte minns fel. Eller kanske det hade högt ph-värde? Jag kommer ej ihåg men nyttigt ska det vara.

Annars så pluggar jag vidare på scientologiboken 8-8008. Jag tänkte dra ett kapitel idag. Jag pluggar något som kallas för ”basics”. Basics är en serie böcker om Dianetk och Scientologi som varje scientolog måste studera. Ju mer påläst man är om Scientololgi desto lättare att gå uppför bron till total frihet.

Jag ska se om jag har tid att studera något annat också. Jag läser ju lite grann om vad det innebär att starta eget och börjar få lite grepp om det. Man måste bla deklarera varje månad, det visste jag inte tidigare. Det verkar vara ett ganska krångligt system vi har i Sverige. Själv är jag en loser på att fylla i deklararionen och det blir oftast bara att jag skriver under och skickar in. Kanske jag också kan ge mig lite tid att studera matematik eller fysik, jag brukar göra det ibland.

Jag håller också på att skriva texter till mina låtar. Jag brukar hålla på med musik emellanåt och nu är nästa steg att göra texter till låtarna. Inte det lättaste alltid. Jag brukar helt enkelt lyssna på musiken och sedan skriver jag ner några engelska fraser som text. Sedan är det bara att omarbeta och omarbeta och till slut har man en text. Om texten är bra låter jag vara osagt men jag behöver text och detta är mitt sätt att göra det på.

Ha en bra dag/Janne

1 Comment

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.