FBI:s James Corney vill förbjuda krypterad Internettrafik

fbi kryptering internet
DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

   FBI Director James Comey vill förbjuda krypterad internettrafik. Anledningen är att många IT-företag har börjat med mer avancerad kryptering och FBI får därmed  svårt att spionera på oss oskyldiga surfare. James Corney har gått till Kongressen för att få sin vilja igenom. Det är värst var James Corney och FBI är nyfikna på vårt surfande? Jag hoppas givetvis att James Corney står på näsan i detta ärende.

FBI james corney
FBI

 

 

IDAG JOBBA SOM BUTIKSDEMONSTRATÖR

   Idag blir det att åter jobba som butiksdemonstratör. Jag jobbade som det igår och jag tyckte försäljningen gick ritkigt bra. Jag bjöd på ett välkänt ostmärke och när varumärket är etablerat och populärt så går det alltid lättare att sälja. Jag blev dock ändå väldigt uttråkad under dagens lopp. Jag får alltid perioder av extrem uttråkning när jag jobbar som butiksdmeosntratör och igår var en värstingdag. Idag blir det lite bättre tror jag. Jag ska bjuda på kaffe och sälja lite kaffemasikner 🙂

 

FBI ogillar internetkryptering

Foto:

 

http://no.wikipedia.org/wiki/FBI-politiet

1 Comment

  1. Det verkar inte gå så bra för din blogg. Vill du ha lite tips och råd för att locka mer läsare till din blogg kan då nå mig på mitt hemnummer.

Kommentera