Expressen vilseleder som vanligt

Expressen skvallertidning
DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

    

Expressen skvallertidning
Hydran – Expressens sanna ansikte.

 

     Jag läste nyligen en gammal, undermålig artikel  om Scientologi från den s.k. tidningen Expressen. I sedvanlig ”Expressen-anda” så kommer de med ren och skär propaganda (som är beställd av ledningen för Expressen).

EXPRESSEN ÄR SOM EN HYDRA SOM SPYR UT DYNGA I SAMHÄLLET
     Tidningen Expressen är som en hydra som spyr ut sin dynga i samhället. Och när de skriver om Scientologin finns det oftast ingen sanning i artikeln överhuvudtaget. Kaos och lögner är deras handelsvara  och jag personligen har för länge, länge sedan slutat köpa denna tidning. Att tro att Expressen kommer att komma med artiklar med hög sanningshalt är att drömma om en utopi. Expressens journalistik  är kvasi-sanning i ordets rätta bemärkelse.

EXPRESSENS SYFTE ÄR ATT SKAPA MISSTRO OCH FÖRDOMAR
     Propaganda fungerar och Expressens främsta syfte med sin ”journalistik” är att skapa misstro och fördomar i det svenska samhället. Jag överdriver inte när jag säger att vi skulle få ett bättre samhälle utan en instans som Expressen.  Vill man bli på dåligt humör och höra på det senaste skvallret och uppdiktade artiklar – ja då är Expressen ett utomordentligt val. Nuförtiden så går det dåligt för gammelmedia och Expressen är inget undantag. Kanske medelsvensson till slut har fått upp ögonen vad Expressen sysslar med = ren dynga.

 

Expressens ledning
Expressens ledning har möte.


VARFÖR FÅR TIDNINGEN EXPRESSEN PRESSTÖD?
       Man kan undra varför en instans som tidningen Expressen får presstöd? Ska jag som skattebetalare betala för att bli baktalad av ett gäng dilettanter som ändå inte fattar bättre? Kan de inte stå på egna ben så är de ändå inget värda. Vad är kriterierna för att få jobba på tidningen Expressen? Tja inte vet jag, men om du är duktig på att racka ned på människor så har du antagligen halva foten inne.

 

foto/bilder:

http://deadpoolrus.deviantart.com/art/The-Hydra-Strikes-162124814

http://deadpoolrus.deviantart.com/art/When-Kaiju-Worlds-Collide-7-5-180396342

Kommentera