EU SKAPAT AV USA

EU, right to be forgotten, censorship iunternet, EU court of justice,
DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

10/7-2016

USA eftersträvar global dominans och ett sätt att kontrollera Europa var deras upprättande av EU. Även CIA ska ha haft ett finger med i spelet av upprättandet av EU och euron.

GLOBAL DOMINANS. USA skapade EU säger Riley Waggaman som är skribent på Russia insider. Nyligen släppta dokument från US State Department visar att CIA stöttade grundandet av EU för flera decennier sedan och att de arbetade aggressivt bakom kulisserna för att få med England i projektet.  En frontorganisation för CIA var American Committe for a United Europe – ACUE. ACUE stötte den Europeiska rörelsen på 1950-talet med pengar.  ACUE var stödda ekonomiskt av Rockefeller foundation och Ford Foundation.

 

USA PUSHADE FÖR EN EUROPEISK UNION

USA motarbetade att den Europeiska rörelsen skaffade sig pengar någon annanstans än från Washington – USA ville kontrollera EU. USA pushade den Europeiska rörelsen för att skapa en monetär union – detta skulle göras i smyg. All kritik och debatt skulle motarbetas tills det var omöjligt att lämna den monetära unionen. Det är därför som Washington motarbetar allt som har med suveränitet att göra. Om ett land påstår att de själva vill kontrollera sitt lands gränser så blir landet utpekat som rasister.

Det var därför som fredspristagaren och drönarkonungen Obama ”hotade” England för att lämna EU.

 

EU OCH NATO

Enligt skribenten Ambrose Evans-Pritchard på tidningen The Telegraph så var det Washington som låg bakom den europeiska integrationen i slutet på 1940-talet. Projektet var sponsrat i smyg av efterkommande amerikanska presidenter. USA och Nato har alltid litar på EU som en bundsförvant för Natos expansion i Europa.  USA litar på EU som sin militära förlängda arm i Europa. Det var USA som låg bakom Schumandeclaration (grunden till dagerns EU). USA  hotade Frankrike med indragna lån och bistånd om de inte gick med på denna överenskommelse. 

Här behövs också nämnas Bilderbergsgruppen. Det är välkänt att denna grupp har stöttat och bidragit till skapandet av EU och euron. Detta om något borde väcka varningsklockorna eftersom dessa kapitalister i decennier har plundrat nationer via IMF och Världsbanken samt USAID. 

Referenser

Russia Insider: EU created by USA

The Telegraph: EU and the CIA

 

 

Kommentera