EU FÖRBJUDER SVENSK INRE GRÄNSKONTROLL

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Maj 2017
De inre gränskontrollerna i Sverige, Danmark, Tyskland, Österrike och Norge har förlängts två gånger men nu ska dessa kontroller bort permanent säger vår kära EU-kommission. Detta öppnar dörren för ännu mer flyktingströmmar till Sverige. Schengen-avtalet och EU:s fria rörlighet har visat sitt sanna ansikte.

 ”TA BORT GRÄNSKONTROLLERNA”

Regeringen Löfven implementerade massinvandring i Sverige år 2015. Till slut fattade även Socialdemokraterna att kvantiteten på inflödet av flyktingar inte var hållbart så man införde inre gränskontroller.  EU-kommissionen har nyligen (maj 2017) beordrat Sverige och fyra andra länder att ta bort de inre gränskontrollerna. EU-kommissionen kommer inte att godkänna förnyade gränskontroller för Sverige och de andra länderna. Och lydiga Sverige tog bort gränskontrollerna i maj 2017 .

 EU:s migrationskommissionär Dimitris Avramopolous  motiverar denna beordran med:

– Den fria rörligheten inom EU är en av våra största framgångar.

SCHENGENAVTALET

Inom EU råder det som kallas ”fri rörlighet”. På sajten eu-upplysningen hittade jag följande:

”En av EU:s grundprinciper är att det ska råda fri rörlighet för personer. Det betyder att EU-medborgare har rätt att resa till ett annat EU-land och vistas där en längre eller kortare tid. Schengensamarbetet kompletterar reglerna om fri rörlighet. Det innebär bland annat att passkontrollerna har tagits bort vid resor inom Schengenområdet, men medlemsländerna har rätt att införa tillfälliga gränskontroller”.

PETER LUNDGREN OCH EFDD

Peter Lundgren är Sverigedemokrat och EU-parlamentariker. Han tillhör den EU-skeptiska gruppen i EU-parlamentet som heter EFDD (European For Direct Democracy). I nedanstående video från EU-parlamentet så ger han sin syn på saken om  massinvandringen och Schengenavtalet.

Trots era vackra ord här i kammaren så måste naiviteten i den här frågan få ett slut. Det finns så klart en gräns när problemen med en alltför stor invandring till slut blir övermäktigande för ett land. Ensamkommande barn som helt tydligt är betydligt äldre än den ålder de uppgett rapporteras det dagligen om i media i mitt hemland. Flickor trakasseras dagligen på badhus.

Alldeles nyligen så mördades en 22-årig kvinna brutalt av ett s.k. ensamkommande flyktingbarn som påstår sig vara 15 år gammal. Det är en stor skam att ni här i kammaren inte på något vis vill ta upp dessa problem. Vi har i Sverige nått gränsen nu. Vi har varken jobb, bostäder eller pengar till att hantera denna massinvandring vi upplevde förra året. Schengen-avtalet faller och jag är glad för det. EU är ett misslyckande som blir alltmer uppenbart för det europeiska folket”.

slut citat.

 

 

Referens

EFDD-gruppen i EU-parlamentet

Gränskontroller införs igen

Inre gränskontroll slopas

 

 

Kommentera