EU FÖRBJUDER SVENSK INRE GRÄNSKONTROLL

Maj 2017
De inre gränskontrollerna i Sverige, Danmark, Tyskland, Österrike och Norge har förlängts två gånger men nu ska dessa kontroller bort permanent säger vår kära EU-kommission. Detta öppnar dörren för ännu mer flyktingströmmar till Sverige. Schengen-avtalet och EU:s fria rörlighet har visat sitt sanna ansikte.

 

EU: ”TA BORT GRÄNSKONTROLLERNA”

Regeringen Löfven implementerade massinvandring i Sverige år 2015. Till slut fattade även Socialdemokraterna att kvantiteten på inflödet av flyktingar inte var hållbart så man införde inre gränskontroller.  EU-kommissionen har nyligen (maj 2017) beordrat Sverige och fyra andra länder att ta bort de inre gränskontrollerna. EU-kommissionen kommer inte att godkänna förnyade gränskontroller för Sverige och de andra länderna. Och lydiga Sverige tog bort gränskontrollerna i maj 2017 .

 EU:s migrationskommissionär Dimitris Avramopolous  motiverar denna beordran med:

– Den fria rörligheten inom EU är en av våra största framgångar.

 

SCHENGEN-AVTALET

Inom EU råder det som kallas ”fri rörlighet”. På sajten eu-upplysningen hittade jag följande:

”En av EU:s grundprinciper är att det ska råda fri rörlighet för personer. Det betyder att EU-medborgare har rätt att resa till ett annat EU-land och vistas där en längre eller kortare tid. Schengensamarbetet kompletterar reglerna om fri rörlighet. Det innebär bland annat att passkontrollerna har tagits bort vid resor inom Schengenområdet, men medlemsländerna har rätt att införa tillfälliga gränskontroller”.

Det är alltså Schengen-avtalet som har tagit bort gränserna och gränskontroll inom EU.  Anledningen till att vi har tiggeri här i Sverige beror på Schengen-avtalet och EU:s fria rörlighet.

Anledningen till att vi har så många hitresta tiggare beror på Schengen-avtalet och EU:s fria rörlighet.

PETER LUNDGREN OCH EFDD

Peter Lundgren är Sverigedemokrat och EU-parlamentariker. Han tillhör den EU-skeptiska gruppen i EU-parlamentet som heter EFDD (European For Direct Democracy). I nedanstående video från EU-parlamentet så ger han sin syn på saken om  massinvandringen och Schengenavtalet.

Trots era vackra ord här i kammaren så måste naiviteten i den här frågan få ett slut. Det finns så klart en gräns när problemen med en alltför stor invandring till slut blir övermäktigande för ett land. Ensamkommande barn som helt tydligt är betydligt äldre än den ålder de uppgett rapporteras det dagligen om i media i mitt hemland. Flickor trakasseras dagligen på badhus.

Alldeles nyligen så mördades en 22-årig kvinna brutalt av ett s.k. ensamkommande flyktingbarn som påstår sig vara 15 år gammal. Det är en stor skam att ni här i kammaren inte på något vis vill ta upp dessa problem. Vi har i Sverige nått gränsen nu. Vi har varken jobb, bostäder eller pengar till att hantera denna massinvandring vi upplevde förra året. Schengen-avtalet faller och jag är glad för det. EU är ett misslyckande som blir alltmer uppenbart för det europeiska folket”.

slut citat.

inre gränskontroll sverige, EU, schengen-avtalet, fria rörligheten, tiggeri sverige, peter lundgren, EFDD, EU-parlamentet, massinvandring, ensamkommande flyktingbarn, flyktingpolitik, asylrätten, socialdemokraterna, stefan löfven, swexit,
Jag har inget emot ett Swexit

 

SWEXIT- JA TACK!

 Just nu pushar EU för att harmonisera flyktingreglerna inom EU – dvs. man vill införa enhetliga regler inom hela EU och fördela flyktingkvoterna. Om de får sin vilja igenom så kommer det att innebära att EU kommer att bestämma svensk flyktingpolitik. Vill vi verkligen det? Den som pushar denna harmonisering i EU är Liberalernas Cecilia Wikström (tack för det Liberalerna). EU  visar upp ett problem (flyktingkris, terrorhot etc). EU:s lösning är alltid MER EU, MER kontroll, MER övervakning, MER harmonisering osv. Och när det går bra för EU så går det dåligt för ett lands suveränitet och för medborgarnas frihet.

Sverige borde med andra ord springa för livet och lämna Schengen-avtalet. Sverige borde lämna EU för annars kommer EU att bestämma över Sveriges gränser. EU vill bestämma allt: svensk energipolitik, svensk bostadspolitik,  svenska löner, svensk välfärd, svenska pensioner etc. Kent Ekeroth nämnde på Facebook att han ville skrota asylrätten och jag är benägen att hålla med honom.

Stefan Löfven är en EU-kramare av högsta rang så de enda lösningar han kommer med är MER EU.  Varför implementerade Stefan Löfven massinvandring när han inte behövde det?  Därför att han ville visa sig ”duktig” inte sina polare i Bryssel. Många menar att EU och globalisterna använder flyktingar som ett instrument för att bygga sin världsregering och så verkar vara fallet.  George Soros t.ex. stödjer flyktingkrisen med enorma summor och kallar alla för rasister som motsätter sig massinvandring. Om Sverige vill ha kontroll över sina gränser igen så är det Swexit som gäller.

Swexit – ja tack.

Referens

EFDD-gruppen i EU-parlamentet

Gränskontroller införs igen

Inre gränskontroll slopas

 

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.