EPICENTER INPLANTERAR MICROCHIP PÅ PERSONALEN

DO YOU LIKE THE BLOG? PLEASE MAKE A DONATION.

April 2017

Det Stockholmsbaserade företaget Epicenter inplanterar RFID-microchips under huden på deras personal. Hur länge dröjer det innan det blir lag på att bära microchip?

GLOBALISM. Stockholmsföretaget Epicenter låter dess personal få RFID-microship inplanterade i handen. RFID står för Radio Frequency Identification. Med detta chip så kan de öppna dörrar, använda kopieringsmaskiner. Chippen används istället för id-kort, pin-koder och passeringskoder. I framtiden är det meningen att man ska kunna köpa mat i kantinen på Epicenter. Chippet är ca 12 mm. behöver inget batteri och har en antenn.

Lin Kowalska jobbar på Epicenter och hon har fått ett RFID-chip inplanterat.

– Det kändes ganska skrämmande men samtidigt väldigt modernt, säger hon.

Patrick Mesterton är CEO för Epicenter och han säger:

– I framtiden så kan funktionerna för RFID-chippet öka. T.ex. varje ställe där du använder pin-koder, nyckel eller kort. Betalningar är ett område. Ett område är hälsan. Då kan du kommunicera med doktorn och få information om vad du äter och vad din fysiska status är. Chippet kan inte spåras, det är du som bestämmer vem som får access till chippet.

Patrick Mesterton säger att de ska undersöka vilka mer potentialer detta chip har. Han ser inga problem med integritetsfrågor.

Hannes Sjöblad jobbar för gruppen BioNyfiken och är ansvarig för att inplantera microchippen hos Epicenters personal. Hannes har själv ett chip som innehåller data om hans bankkort.

– Idag behöver vi pin-koder, vore det inte enklare att bara röra vid handen istället för pin-koder? Vi kommer inte att förstå potentialen i microchipping förrän stora företag och regeringar kommer till och säger att alla borde bli chippade – ett chip för skatteverket, för Facebook eller Google. Det finns en stor potential för life-logging. Du kan t.ex. skriva vad du äter eller vart du är på väg. Föreställ dig t.ex. ett gym som kan avgöra vem som använder vilken hantel. Sensorer kommer att vara runtomkring oss som kan registrera alla mina aktiviteter.

 

GLOBALISTERNA VILL HA INPLANTERADE MICROCHIPS
På tal om microchipping. Aaron Russo var filmproducent. Han blev bekant med Nelson Rockefeller och de utvecklade en vänskap. Efter ett tag så började Nelson Rockefeller avslöja vilken plan som denna planets elit har. En del av denna plan var just RFID microchipping för att uppnå superkontroll.  I nedanstående video så intervjuas Aron Russo av Alex Jones från Info Wars.

”Eliten vill ha en världsregering. Denna regering kommer att styras av bankindustrin. EU och Euron är en del av denna plan. Nu försöker de göra något liknande i USA som kommer att heta den Nordamerikanska Unionen. Eliten vill skapa en valuta som heter Amero. En del av elitens plan är även att alla ska ha ett RFID microchip inplanterat under huden. Eliten kommer att ta bort alla kontanter i samhället och alla pengar kommer att finnas i chippet (digital valuta). Det innebär att världsregeringen kommer att kunna ta pengar från ditt chippade bankkonto. De kan påstå att man har betalt för lite skatt och helt enkelt ta pengarna utan att man kan göra något. Och om du protesterar mot att de drar pengar från ditt konto så kommer de att stänga av ditt bankkonto. Du blir en slav.”

”NÅGOT STORT KOMMER ATT SKE”

”Nio månader före 9/11 så berättade Nelson Rockefeller att något stort skulle ske. Efter denna händelse så kommer USA att invadera Afghanistan – för att kontrollera de pipelines som finns där. USA kommer att invadera Irak för att ta kontroll över oljan och etablera en bas i Mellanöstern som blir en del av the New world Order. Vi kommer att föra ett krig mot terrorn där det egentligen inte finns någon egentlig fiende. Hela kriget mot terrorn är egentligen bara en stor bluff. Men det är ett bra sätt för amerikanska regeringen att superkontrollera det amerikanska folket. 9/11 var gjort av vår egen regering och av folk inom vårt banksystem. De ville skapa skräck hos amerikanarna så att USA:s regering kunde kontrollera dem. Om någon säger att ”kriget mot terrorn” är en bluff så kommer de att göra allt för att motarbeta dig och idiotförklara dig.”

MIN KOMMENTAR
Självklart så vill man även ge microchippandet en fräsch prägel. Man pratar om att RFID är modernt, högteknologiskt, spännande, innovativt osv. Om RFID-chip får fäste så är det med stor sannolikhet bara en tidsfråga innan det en vacker dag blir obligatoriskt för alla EU-medborgare.

Referens

Daily Mail: Epicenter RFID-microchipping

Spychips

 

Kommentera