ENGLAND HAR FOLKOMRÖSTNING / VAL OM EU 23 JUNI 2016

EFSA_EU_ion silver_anders sultan_läkemedelsverket_livsmedelsverket
DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

29/2 – 2016
Då var det spikat: England kommer att ha folkomröstning/val den 23 juni i år om England ska vara kvar i EU eller inte. Är detta början på slutet för Europeiska Unionen?

FRIHETEN ÄR NÄRA.  Englands premiärminister David Cameron har meddelat att England kommer att ha en folkomröstning/ val om fortsatt medlemskap eller inte i Europeiska Unionen. Datumet för valet är satt till den den 23 juni 2016. Anledningen till att England kommer att rösta om fortsatt medlemskap i EU eller inte beror på flera faktorer:

* Tydligen är det så att om en arbetare från ett EU-land arbetar i England så kan arbetarens barn i hemlandet få barnbidrag av engelska välfärdssystemet utbetalat till sig;  något som belastar det engelska välfärdssystemet.

* EU har blivit överstatligt och bestämmer helt enkelt för mycket och England får mindre att säga till om enligt kritikerna. Eller med andra ord: EU:s grundläggande plan – att förstöra suveräniteten för medlemsländerna pågår för fullt och engelsmännen har blivit medvetna om det. Lissabon-fördraget gav EU ännu mer makt. Här i Sverige fick vi inte rösta om detta fördrag vilket gjordes i en del andra EU-länder.

* Det EU-kritiska partiet UKIP (United Kingdom Independence Party) har haft stor framgång. UKIP:s nyckelfrågor är EU-skepsis och invandringsproblemen.

* Eurokrisen har bidragit till folks skepsis mot EU och dess valuta.

* EU:s migrations-och asylfrågor har skapat kritik eftersom EU bestämmer och England ska vara en lydstat utan att ifrågasätta massinvandringen till England. Tydligen så kommer det att komma en stor migrant-och asylvåg till sommaren till England vilket inte är populärt hos engelsmännen.

ENGLANDS VILLKOR FÖR FORTSATT MEDLEMSKAP INOM EU

Englands premiärminister David Cameron har haft överläggningar med EU. De har till slut kommit överens om vilka villkor som ska gälla för England om England ska fortsätta att vara var i Europeiska Unionen. Englands villkor är:

* David Cameron vill begränsa för utländska EU-arbetare att ta del av Englands välfärdspengar. T.ex så vill han att om en EU-arbetare har barn hemma i sitt hemland så ska bidraget sänkas för dessa.

* EU-migranter ska få minskad möjlighet att leva på bidrag i England. (precis som i Sverige så har även England blivit översvämmat av romer).

* England vill stå utanför EU:s doktrin om att EU-länderna ska arbeta mot en fastare sammanslutning. Dvs. de ska gå in mer i varandra och sudda ut gränserna. Precis enligt globalisternas agenda med andra ord.

* Cameron vill att engelska parlamentet ska ha mer att säga till om och inte bli överkörda av EU.

* Att EU garanterar att EU-länder som inte har euro som valuta får lika mycket att säga till om som euroländerna. Och att England inte tvingas in i eurosamarbete mot sin vilja.

* Att England inte behöver betala för andra EU-länders ekonomiska misslyckanden.

boris johnson_london_mayor_EU_brexit_european union_says no_cameron_referendum_medlemskap_sverige_swexit
Londons borgmästare Boris Johnson vill att England ska lämna EU.

 

BORIS JOHNSON VILL LÄMNA EU

Londons borgmästare Boris Johnson vill lämna EU. Så vill även flera andra regeringsledamöter inom Camerons parti. Dessa namn väger tungt i debatten om brexit (British exit). Londons borgmästare Boris Johnson säger:

– Det sista jag ville var att gå emot David Cameron och regeringen. Och det har varit en svår process. Men det handlar om att ta tillbaka kontrollen över landet.

De regeringsledamöter som finns i Camerons parti – Torys – och som är EU-kritiska är Ian Duncan Smith, Michael Gove, Chris Grayling, John Whittingdale, Theresa Villiers och Priti Patel.

Många kritiska röster säger att de villkor som Cameron fått igenom inte på långa vägar är tillräcklig.

KOMMER ENGLAND ATT LÄMNA EU?

 Kommer England att lämna EU? Jag har faktiskt inte en aning. Ibland låter det nästan för bra för att vara sant att UK skulle lämna det överstatliga EU. För om England lämnar EU så är det i princip game over för det som vi kallar EU. Europeiska Unionen skulle aldrig bli sig likt igen. Och samtidigt är det ju så att bara det faktum att England vill lämna EU och att det har gått så långt som att ha en folkomröstning om medlemskap eller inte är otroligt stort. Det innebär nämligen att EU har fått sig en törn som heter duga och givetvis kommer detta att sprida ringar på vatten och gynna EU-motståndarna i Europa och ingen kan bli gladare än jag.

SKRÄCKPROPAGANDA FRÅN EU-FÖRESPRÅKARE
Man bör komma ihåg att EU och dess förespråkare  kommer att propagera för fulla muggar i alla länder ända fram till valet 23 juni 2016. Vi pratar alltså om EU-förespråkande politiker, vi pratar om köpt media, vi pratar om Bilderbergare såsom George Soros, vi kommer att få se fejkade opinionssiffror till fördel för EU,  vi kommer att få höra hotelser från USA, vi kommer  att få lyssna på olyckskorparna som kommer att kraxa högt om hur farligt det blir om England lämnar EU, vi kommer att få höra den svenska pk-regeringen framföra ”allvaret” i vad som kommer att hända Sverige  om England lämnar EU och vi kommer att få se vinklade  intervjuer i det rödgröna SVT där EU-förespråkare kommer att dominera, vi kommer att få höra floskler och skräckpropaganda och vi kommer antagligen få höra att planeten kommer att gå under om England lämnar EU.

Som vanligt är allt detta spel för galleriet. Skulle England lämna EU så kommer det endast att resultera i att Englands självständighet skjuter i höjden. Det kommer också resultera i att EU mer eller mindre är ett minne blott.

DEN DOLDA REGERINGEN
Jag själv är en person som tror på ett lands suveränitet och självständighet. Men om man lyssnar på politiker och andra förespråkare för EU så talar de om motsatsen – de talar om vikten av globalisering. Personligen tror jag att globalisering är det som kommer att ta död på den västerländska civilisationen. Det är bara att läsa på om vad som pågår bakom kulisserna. Iden med EU kanske låter bra på pappret men egentligen är EU ett verktyg för globalisterna. Vi pratar alltså om den dolda regeringen, vi pratar om Bilderberggruppen, vi pratar om George Soros, Rockefellers och Rothschilds vars syften är att kontrollera och dominera. Vi pratar om imperialisterna USA vars agenda för planeten är dominans – gärna med våld om så behövs.


GLOBALISERINGENS FRUKTER
Just i detta nu så får vi svenskar njuta frukterna av globaliseringen. Jag pratar alltså om den massinvandring som sker i Sverige. Det är nämligen så att globaliseringsfilosofin propagerar starkt för öppna gränser och fri invandring. Tror du inte på mig så läs om FN och agenda 2030 – där står allt svart på vitt. Globaliseringens andra syften är: en världsvaluta, en världsarme, en världsregering, en världsbank osv. Alla dessa fenomen ger total kontroll till ett antal få och resten blir boskap. Fånen Stefan Löfven är ett bra exempel på en politiker som anammat globaliseringsiden fullt ut.

Även Sverige skulle behöva en folkomröstning om Sveriges fortsatta medlemskap i EU. Jag är nyfiken på vad resultatet skulle bli. Valet i Storbritannien blir spännande.

HEJA ENGLAND 🙂

 

 

REFERENSER
Dagens Nyheter: Boris Johnson vill Lämna EU

BBC: England referendum EU

The sun: Boris Johnson supports Brexit

Daily Mail: Boris Johnson vill lämna Europeoska Unionen

The Guaridian: Boris Johnson brexit referendum

Telegraph: Boris Johnson: ”we should leave EU”

1 Comment

  1. HEj.
    Finns det någon som vet när vallokalerna stänger den 23 juni?
    Vet någon när ett första resultat kan komma?
    Vet någon hur man snabbast i Sverige får reda på valresultatet?
    HÄlsning. Håkan Thornell. norrköping

Kommentera