EN VECKAS LEDIGT

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

EN VECKAS LEDIGT

Denna vecka (52) så har jag varit ledigt från jobbet.  Det känns i inte helt fel. Jag har inget emot att jobba och jag har jobbat ganska mycket i höst men det är väldigt terapeutiskt att vara ledig då och då. Det finns en poäng med att ta semester.  Veckan har  mest hanldat om att  blogga, hänga på kyrkan min och bara vara. Jag har tom kostat på mig några sovmornar.

Jag har också börjat spana på följande saker: tandblekning, köpa bil, köpa möbler.

Jag vill ha aprikosvita tänder.Säga vad man vill om tandblekning men det ser faktistk riktigt bra ut med vita tänder och mina tänder är tyvärr inte så vita av sig.

Bil. Jag sparar till bil. det kommer nog dröja ett tag innan jag köper bil eftersom jag vill ha minst hälften av pengarna till kontant betalning men jag har i alla fall börjat studera  vad det innebär att köpa och inneha bil. Troligtvis så kommer jag köpa en bil från en bilhandlare, känns lite tryggare.

Möbler. min lägenhet är ett vrak full med trasiga möbler och lyan är allmänt ososical. Jag måste piffa upp den. det blir trolgitvis en sväng till Ikea.

God jul och gott nytt år.

 

Kommentera