En titt på fenomenet depression

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Pusha

EN TITT PÅ DEPRESSION.
Så vad har Dianetik att göra med depression? Tja inte vet jag. Som jag har nämnt tidigare så är Dianetiken till för vem som helst, i.e. man behöver alltså inte ha något symptom, diagnos vara deppig, ha ångest eller lida av något och hela den biten för att kunna tillgodogöra sig Dianetik.  Dianetik är egentligen självförbättring och är till för vem som helst som vill förbättra sig. Men å andra sidan är också Dianetik en MENTAL företeelse. Och jag måste ju ha något att skriva om på min blogg så jag tänkte ta upp ämnet depression.

ÄR DIANETIK PSYKOLOGI?
Nej, Dianetik är inte psykologi.Och eftersom jag inte är psykolog så tänker jag inte sitta och se auktoritär ut och säga:” Du lider av egentlig depression och botemedlet är amfetamin”. Sådant delar psykologen och allmänläkaren ut och inte jag. Jag är inte psykolog eller psykoterapeut – jag är auditör.

DEPRESSION OCH MEDICIN
Det är dock omöjligt att prata om fenomenet depression utan att ta upp fenomenet medicin. Då pratar jag alltså om  psykofarmaka, SSRI, anti-depressiva, ångestdämpande medicin och hela den cirkusen.  Det är givetvis valfritt vilken behandling man vill välja för sin depression. Men kommer psykofarmakan att gå till roten med själva depressionen? Svar nej. Medicinen kommer på sin höjd att maskera den deprimerades symtom. Utöver det så har man skaffat sig ett läkemedel man blir beroende av, som eventuellt ger en biverkningar och som helt enkelt är en väldigt artificell lösning. För att inte nämna att man kanske blir en livslång kund till läkemedelsbolagen (vilket jag inte tror att de blir så ledsna över). Jag läste också någon psykdoktor som skrev att” ADHD får man leva med livet ut”.


Filmen Mördande vinst (av CCHR) (en film om psykofarmaka).

DEPRESSION OCH ECT
Ännu värre behandling  än psykofarmaka är ECT. Då pratar jag alltså om elbehandling, elchocker och alla andra benämningar som finns. ECT är en riktigt elak metod som i prinicp raderar ens intellekt. Och det säger jag inte för att jag är scientolog. Det är bara att läsa de historer som de som har blivit utsatta för elbehandling har skrivit. Man bör också spana in CCHR dokumentärfilmer  Dessa dokumentärfilmer ger en annan bild på psykiatrin.

DIANETIK-AUDITERING
Så vad säger Dianetiken om depression? Svaret är- som vanligt-  att skurken i dramat är det reaktiva sinnet. Här kan du läsa om Dianetik och det reaktiva sinnet. Accumulerade truman i det förflutna hopar sig i en persons reaktiva sinne och påverkar honom på en omedveten basis. Där har du orsaken till att en person är deprimerad. Det finn en annan faktor också och då kommver vi in på Scientologin. LRH säger att en person som står i förbindelse med en undertryckande person kan uppvisa symtom på depression. Och med undertryckande person så menar jag helt enkelt en person som trycker ner en annan, som är allmänt elak, som hela tiden gör livet surt för den deppade personen. Sådana personligheter skapar trubbel och lösningen är givetvis att avbryta förbindelsen med en sådan.  Men till syvende och sist så blir det auditering som blir lösningen och Dianetik-auditeringen kan man komma långt på.

Introt från dvd:n ”Hur man använder Dianetik”. En dvd som jag säljer och som jag starkt rekommenderar. Den är inte bara informativ utan även enkel att förstå samt välgjord. Kontakta mig idag så skickar jag den till dig.

DEPRESSION ALLMÄNA TIPS.
Några allmänna tips skulle kunna vara:
1. Få så mycket solljus som möjligt.
2. Försöka att inte stressa upp sig.
3. Fysisk aktivitet och motionering.
4. Tillräckligt med sömn.
5. Näringsrik mat.
6. Undvik alkohol.
7. Kosttillskott(hälsokost, naturläkemedel etc) såsom Johannesört, calcium och magnesium, vitaminer och mineraler (t.ex. Omega-3-fettsyra).

Ross Kemp Caracas, Venezuela
Dianetik förord

bok:Dianetk – hur tanken påverkar kroppen

EXTERNA SAJTER
En sida som rekommmenderar träning mot depression
På sidan Alternativjournalen är en intervju med författaren Robert Whittaker om depression och behandling. Robert Whittaker har bl.a. skrivt boken Mad in America som onekligen skapade reaktioner.
Här pratar ADHD-kvinnor om alternativa metoder mot depression
Här ger tidningen HÄLSA förslag till naturliga metoder mot depression
På bloggportalen finns bloggar om alternativmedicin
Personligen gillar jag örter, hälsokost och sådant som kallas för naturläkemedl. Här är en blogg om naturläkemedel .
Ginseng, Aloe Vera, rosenrot etc. Här är en sida om naturmedicin.
Sanna Edhin är en erfaren alternativare.

Kommentera