En ledig dag idag

creative commons

116 total views, 1 views today

Jag unnade mig lyxen att ta en ledig dag idag – och imorgon. Sitter just nu och bloggar om Alliansen och Försäkringskassan. Dystert!  Det pratas också om att det ska bli en höjning i a-kassans tak fast den ena dagen säger de si och den andra dagen säger de så. Moderaternas   Johan Forssell – nekar dock till att Moderaterna vill ha höjd a-kassa.

– Jag vill vara tydlig med att Moderaterna står fast vid arbetslinjen och driver inga förslag om att taket i a-kassan ska höjas. Vår inriktning är att sänka trösklarna in på arbetsmarknaden och att det ska löna sig att arbeta, säger Forsell.

Jag är inte förvånad. Själv vill jag inte ha förhöjd moderatisk närvaro.

Efter bloggande blir det väl ett stycke studier. Håller på att plugga lite css (programmering).

ha’re

Share

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.