EKEROTH OM TERRORISM I SVERIGE

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Februari 2018

I nedanstående video så pratar Kent Ekeroth från SD om de faktum att sjuklövern är orsaken till att vi har haft terrordåd i Sverige. Att den svenska flyktingpolitiken är ett skämt är förvisso ingen nyhet men man bör komma ihåg att sjuklövern fortsätter att ta in tiotusentals flyktingar till Sverige även fast marknaden är fullmättad. Sjuklövern har heller inga planer på att sluta importera flyktingar utan hundratusentals flyktingar är att vänta de närmsta åren om de får sin vilja igenom.

Extremisten Isabella Lövin har sett till att syrier nere i mellanösterna får det lättare att ta sig till Sverige genom att dessa kan gå in på svenska ambassader och söka någon slags anhörigasyl.   Personligen kan jag bara hoppas att MP åker ur riksdagen i och med riksdagsvalet 2018. Jag tror Sverige behöver en andningspaus från detta parti.

Terroristen Akilov hade fått avslag på sin asylansökan, ändå kunde han stanna kvar i Sverige.  Om de rödgröna vinner valet 2018 så kommer samma status kvå att vara kvar vad gäller slapphänthet. Nu tror jag förvisso inte att de rödgröna kommer att vinna i riksdagsvalet 2018. .

Jag spanade in på Migrationsverkets hemsida. Där står det att under vecka 6 i år så var det 425 personer som sökte asyl. De personer som har sökt asyl kommer från länder såsom Syrien, Georgien, Iran, Somalia, Irak , Afghanistan, Uzbekistab, Mongoliet, Nigeria, Albanien och några andra länder. Tydligen är det fritt fram för vem som helst att komma till Sverige och söka asyl. I princip så råder det fri invandring. Om jag har fattat det hela rätt så innebär den svenska asyllagen att om en person kommer till Sverige och söker asyl så måste Sverige acceptera detta. Det innebär att den asylsökande mer eller mindre direkt får bostad, mat och ekonomiskt stöd från svenska staten. Kombinera detta med EU:s ”öppna gränser” och vi får den situation som vi har i Sverige idag. 2017 så tog Sverige emot cirka 25 000 asylsökande. Det står även att Sverige har tagit emot kvotflyktingar enligt ett ”EU-direktiv”.

Det är val den 9 september – du bestämmer Sveriges framtid.

Referens:

SD:s hemsida:

https://sd.se/

Migrationsverkets hemsida:

https://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Statistik.html

Kommentera