EFDD: ”EURON SKAPAD FÖR ATT MISSLYCKAS”

DO YOU LIKE THE BLOG? PLEASE MAKE A DONATION.

9/1-2016

Den politiska gruppen EFDD i Europeiska Parlamentet säger på sin hemsida att: …”från en ekonomisk synpunkt verkar det nästan som om Euron var medvetet felkonstruerad i syfte att skapa en finansiell kris”.

I samma artikel skriver EFDD:

”På senare år så har EU-kommissionen arbetat för ‘avtalsenliga arrangemang’ mellan EU-stater i kris och de EU-stater som är välmående. Detta betyder att framtida val kommer att vara irrelevanta eftersom det redan finns avtal vad som ska göras i kristider oavsett vem som vinner valet. Detta förslag är en sorgens dag för Europa som är demokratins födelseort”.

VAD ÄR EFDD

EFDD står för Europe of Freedom and Direct Democracy (Frihet och direktdemokrati i Europa) och är en EU-skeptisk grupp i EU-parlamentet. EFDD har för närvarande 44 ledamöter av 751 i EU-parlamentet. I gruppen ingår Sverigedemokraterna, engelska UKIP, italienska Femstjärnerörelsen, Litauiska Ordning och rättvisa, tyska AfD – Alternative for Deutschland.

EFDD skriver:

”EFDD favoriserar ett öppet, demokratiskt och pålitiligt samarbete mellan självständiga europeiska stater och tillbakavaisar en byråkratisk och centraliserad Europeisk superstat”

EFDD leds av ingen mindre än Nigel Farage och David Borrelli. Nigel Farage har varit i Europaparlamentet sedan 1999 och har från första starten motarbetat projekt EU och har arbetat för att England ska lämna EU.

”FOLKLIGA OMRÖSTNINGAR ÄNDRAR INTE PÅ NÅGONTING”

I nedanstående video så ger Nigel Farage hela eurosamarbetet en känga. Här kan man också höra att hur odemokratiskt hela EU-projektet är. Den tyska finansministern Wolfgang Schauble har sagt: ”omröstningar ändrar inte på någonting”.  EU-kommissionens president Jean-Claude Juncker har sagt: ”De europeiska avtalen står över alla demokratiska val”.

Farage pratar även i denna video om det val som grekerna hade 2015 men som i slutändan inte betydde något. Grekerna röstade om de villa ha bankmaffians åtstramningspaket eller inte. Även fast grekiska folket sade nej så fortsatte lånen.

https://youtu.be/k0RHnaYRP_8

Swexit – ja tack.

Referens

EFDD on the Euro

Kommentera