Donnerstag 30/10 2014

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

   Donnerstag (tyska: torsdag). Svenskan och tyskan har onekligen många likheter. Det märks på uttalet om inte annat. Idag blir det städjobb och sedan studier på kyrkan.På min blogg håller jag få att försöka få fram typsnittet Open sans men jag vet inte om jag har lyckats ännu :). Det finns onekligen hur mycket jobb som helst att göra om man driver en WordPressida. Inget ont med det, det är skoj att prova sig fram. Det är inte alltid man lyckas. Ibland vet jag inte hur jag ska aktivera ett plugin (extraprogram).

 

svenska hjältar
Jag i en inspelning för Svenska hjältar. Jag tror trailern går på Aftonbladet fortfarande. Jag är ”mannen med kryckan”.

 

SÖKA JOBB OCH JOBBA

   Annars så har det inte hänt någe nytt. Jag studerar lite grammatik ibland för det har man alltid nytta av. Imorrn blir det att jobba som butiksdemonstratör. Jag ska bjuda och sälja på kex och ost i en livsmedelsbutik. Jag har också sökt jobb som stationsvärd på pendeltåget men ej fått något svar ännu. Är jag för gammal?? Man märker ju att arbetsgivarna i första hand vill ha unga förmågor och jag klandrar dem inte 🙂

BLOGGARE MÖRDAD AV DROGKARTELL

   Jag läste att en bloggerska i Colombia blivit mördad av en drogkartell. Anledningen var att hon var aktiv på sociala medier och rapporterade vad drogbaronerna sysslade med. Givetvis så var hon anonym men de lyckades hitta henne till slut och de mördade henne. Det är helt otroligt vilka kallblodiga typer de där drogbaronerna är. Jag hoppas verkligen att Mexiko och USA sätter hårt mot hårt och rensar upp i drogträsket. Det borde ju inte vara omöjligt tycker man.

DIANETIK VS. AMFETAMIN

   Är det någon som vill prova Dianetik-terapi? Jag är utbildad auditör (terapeut) och det är bara att säga till om du vill ha en session. Det är ganska intressant i dessa tider av psykisk ohälsa att folk väljer droger och elchocker för att bli ”friska”. Det är lika intressant att vi nu har människor som är påverkade av psykofarmaka (amfetamin bl.a.) som får köra omkring i trafiken helt lagligt.  Påtända  bilister låter inte som en bra ide.

JAG HAR TAGIT BORT MINA ILLEGALA FOTON PÅ BLOGGEN

   Jag fick en otrevlig påminnelse att jag har illegala foton på min blogg. (jag hade använt en annan persons foton utan tillåtelse). Jag har mig själv att skylla eftersom jag mycket ofta har laddat ned foton från webben utan att tänka på copyright och liknande. Men detta fick mig att vakna till och nu har jag tagit bort ALLA foton som jag vet var illegala. Nu kör jag endast med creative commons och mina egna bilder.

 

Kommentera