NU ÄR DONALD TRUMP USA: S PRESIDENT

142 total views, 0 views today

 

Nu har Trump blivit insvuren som Amerikas 45:e president. Detta skedde den 20:e januari 2017.

Jag hoppas att Donald Trump inte blir mördad. Han har skaffat sig många fiender och amerikanska presidentar har blivit mördade eller utsatt för mordförsök tidigare. Skulle Trump överleva så tror jag att vi kommer att ha fyra intressanta år framför oss.

 

Trump må vara stor i orden men när jag läser hans politik så ser jag att det finns mycket som jag sympatiserar med. Det som är intressant trots allt är att de amerikanska valen ofta är en slags charader. Eftersom det i grund och botten  är  personerna bakom kulisserna som styr Amerika och dessa personer brukar för det mesta kontrollera båda presidentkandidaterna. Här är Trump ett undantag. Och det syns inte minst på alla attacker han utsätts för  av massmedia. Personerna bakom kulisserna (även kallad för deep state) kontrollerar massmedia i USA och de har lobbat hårt för Hillary Clinton och samtidigt gjort sitt yttersta för att sänka Trump. De misslyckades.

 

USA är på många sätt ett land i förfall. The deep state har successivt utarmat USA. Lönerna hålls på en låg nivå, fabrikerna flyttar utomlands, polisstaten växer sig starkare etc. Om Trump kommer att göra allt som han säger så kommer det att gå tvärsemot syftena för the deep state. The deep state ligger t.ex. bakom de s.k. frihandelsavtalen. Trump motsätter sig dessa. Trump vill få tillbaks jobben till USA. Trump hyllar brexit. Trump har visat fingret åt main stream media i USA och jag hörde även att han funderade på att neka main stream media i USA access till Vita Huset.  Trump hakar inte på dessa fake news ang. ”ryska hacker attacker”. Han vill istället ha en dialog med Putin istället för NATO:s krigshets vid rysslands gränser.

Trump är motsatsen till politisk korrekthet och det är nog precis vad USA behöver.

Congratulations Sir.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.