DOLLARNS KOLLAPS (NY FINANSKRIS I USA)

3 total views, 1 views today

11/9-2016.

 USA närmar sig en ny finanskris och denna kommer att vara betydligt större än den vi hade 2008-09. Det är ingen bankkris, utan en valutakris.

DOLLARNS UNDERGÅNG. USA har inträtt i en ny finanskris, och denna gång så kommer det att smälla rejält. Enligt rapporter så kommer bankkrisen vi hade 2008-2009 inte att vara någonting jämfört med denna. USA har inte en bankkris denna gång utan en valutakris. USA har skuldsatt sig så mycket att det är omöjligt att betala tillbaks. Dollarn har helt förlorat sitt värde i och med att andra nationer överger den. Samtidigt så trycker det privatägda Federal Reserve Bank upp nya sedlar vilket kommer att leda till hyperinflation. Amerikanska regeringen säger ingenting eftersom det skulle skapa panik.

RON PAUL

I nedanstående video så berättar den f.d. politikern Ron Paul om vad som sker och vad som komma skall.  USA håller på att gå in i recession och det är inga smågrejer som håller på att ske. Ron Paul menar att det USA som vi känner idag kommer att vara borta inom en snar framtid. Ron Paul säger att USA:s finanskris kommer att bli värre än den stora depressionen på 1930-talet.  Folks besparingar på bankerna kan försvinna över en natt och aktiemarknaden kommer att krascha med över 50 %.  Ron Paul säger att de flesta amerikaner inte har en aning om hur allvarligt situationen är.  Amerikanska staten kommer att konfiskera amerikanarnas pengar. Amerikanernas frihet kommer att begränsas i och med att nya restriktiva lagar håller på att skapas.

TIPS OCH LÖSNINGAR
Ron Paul ger tips hur man kan undvika denna konfiskering. Man kan med andra ord överleva denna kris. Det handlar helt enkelt om hur man ska investera sitt kapital. Investering i guld och silver rekommenderas. Kontanter bör inskaffas. Investering i starka utländska valutor kan vara bra. Amerikanarna måste se till att staten inte kan konfiskera deras tillgångar. Man bör endast ha en bråkdel av sina tillgångar på banken eftersom tillgångarna troligtvis kommer att konfiskeras.

Se videon nedan

SLUTET PÅ DET AMERIKANSKA IMPERIET

Det finns givetvis en positiv sak med dollarns krasch. USA:s tid som världsimperium är över. Om USA inte startar krig mot Ryssland och Kina så kommer USA att gå under rent ekonomiskt inom en snar framtid. Borde USA fortsätta att vara planetens supermakt? Nej tack, USA hade sin makt och de missbrukade den till det yttersta med krig, sanktioner och annat elände.  Jag tycker dock synd om amerikanarna som kommer att få uppleva en kris utan dess like. 

Exakt vad detta kommer att innebära för Sverige får vi se men det lär knappast vara positivt. Det största problemet i denna kris  är som vanligt att privata banker såsom Federal Reserve Bank – FED- skapar pengar ur tomma intet och förstör således valutan. Det fräckaste av allt är att kraschen av dollarn är planerad. Arkitekterna bakom dollarns krasch är de rika finansfamiljerna och privata bankirerna såsom Rothschilds, Rockefeller etc. Dessa står bakom organisationer såsom IMF, världsbanken ECB. De kommer att skapa en ny världsvaluta efter dollarns krasch som innebär början på en världsregering. Storebrorssamhället är här.

 

 

Referenser

Urvaken: ekonomisk kollaps

Flammor: ekonomisk kollaps i USA

Sverige står inför en planerad kollaps

 

Share

Kommentera