Vecka 21 2013

123 total views, 0 views today

20/5-2013.

1.Idag har jag fixat så att hemsidan blir dofollow. Jag ganska nyligen lärt mig vad det dofollow/nofollow är för något. Jag undrar om sökmotorerna helt har skippat att undersöka mina länkar eftersom jag har varit nofollow 🙂
Nåja, bättre sent än aldrig.

Jag har också fixat några trasiga länkar. Länkar som ledde rakt ut i periferin.

En sak märker man när börjar undersöka fenomenet att marknadsföra sin blogg – det finns väldigt många metoder för just detta.

2.Stort grattis tre kronor. Inte illa att vinna VM-guld, och på hemmaplan dessutom 🙂 Ska jag vara helt ärligt så trodde jag inte att de skulle fixa det. Jag tyckte att deras kvalite var lite svajjig men tydligen hade jag fel 🙂

3. OBLIVION

Såg filmen ”Oblivion” med Tom Cruise idag men vart tyvärr inte superimponerad. Kanske man kan hyra den online för 30 kr men 110 kr på bio vet jag inte om det var värt. Jag vill inte vara pessimist men det var lite småseg. Det är synd eftersom jag tycker att Cruise ofta levererar 🙂

Jag gillade dock de postapokalyptiska scenerna av planeten jorden. De var bra gjorda.. Jag gillade även de drönare som vaktade vissa anläggningar. Hade de lagt in mer action i denna rulle så hade Oblivion blivit riktigt bra.
See ya

Tisdag
Idag spelade jag spelet Frontline – fuel of war. Min plattform är xbox 360. Frontline – fuel of war är ett hyfsat spel men inget extraordinärt. Det är ett stridsspel eller krigsspel eller vad det nu heter.
Man är således en soldat som tillsammans med sin pluton ska utföra diverse uppdrag. Betyg 3 av 5. Ett fenomen jag stöter på ibland hos dessa dataspel är att den svåraste nivån inte är tillräckligt svår. När de skriver hardcore så vill jag gärna ha det. Man ska få kämpa. Jag tycker att Frontline – fuel of war är lite för enkel. En sak som jag gillade dock var att man fick ibland radiostyrda stridsredskap som man kunde skicka mot fienden. Typ drönare.

Onsdag

Fortsatta oroligheter i förorterna. Tråkigt att det ska vara så. Lika tråkigt kanske också att media börjar anklaga polisen för dåligt utfört arbete. Det är inte första gången som media ”skyller på samhället”.  Jag blir alltid orolig när media fokuserar på fel sak (enligt mig).

http://www.friatider.se/kronika-skyll-inte-pa-invandrarna

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/upplopp-och-brander-i-husby_8188862.svd

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16804681.ab

Torsdag
1. Tack internet för streamad radio. Nu slipper jag lyssna på reklam 🙂 En streamad kanal jag ofta lyssnar på är Puls radio . Det har bara blivit så.

2. Jag kollade en sväng på nyhetsmorgon på tv 4 som pratade om nattens kravaller. Den kvinnliga programledaren (hittar inte hennes namn) frågade polismannen som blev intervjuad:
– Vad ska ni göra nu?
– Vi ska lagföra dem
– Är inte det provocerande?

Lagföra = att ställa någon till svars för ett brott.

Jag blir verkligen imponerad av sådana kommentarer. Det är ganska uppenbart att det samhälla som journalister vill ha inte är det samhälle som jag vill ha. När ska vi få en sansad journalistik? Just nu känns den bara subversiv

3. Idag ska jag och casta (provspela) för en reklamfilm som statist.
Jag brukar statera emellanåt. Vi ska visst sitta i en roddbåt någonstans i centrala Stockholm?

Fredag
1. Ahh! lön idag 🙂 Inte för att jag är en rik kille men förhoppningsvis så täcker lönen mina räkningar.

2. Igår var jag förbi ett filmbolag som tog foton på mig. Det var en typ av casting skulle man kunna säga för en stillbild för ett företag. Jag vet ej om jag får jobbet men jag får nog veta ganska snart.
igår tog jag också foton på mina ben ha ha. Jag hade anmält mig till ett statist-jobb där bara benen skulle synas. Så det blev till att fota de lurviga och sedan skicka iväg fotona he he.

3. Idag händer nog inte så mycket förutom att jag ska sticka iväg och jobba snart. Försk ska jag plugga lite. Jag tror det blir lite fysik. Jag brukar hoppa mellan olika saker att plugga. Bland annat håller jag på med fysik A. Inte det lättaste måste jag medge men ganska intressant emellanåt.

4. Igår såg jag tre avsnitt av min favoritserie: Spartacus. Imponerande serie som Steven deknight har gjort.

5. Jag försöker få Google Analytics att fungera på denna sida. Än så länge har jag inte lyckats 🙂

Ha en bra dag och lämna gärna en kommentar 🙂

Externa sidor
Stark ström genom hjärnan vid ECT-behandlingar

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.