DVDn  Hur man använder Dianetik.

 

Dianetik film
Dianetik film

 

DU KAN FÖRBÄTTRA DIG SJÄLV MENTALT!

Oavsett vilket mentalt tillstånd du befinner dig i så kan Dianetik ta dig  till nästa nivå. Vad innebär det att förbättra sig mentalt med Dianetik? Svaret på den frågan vet bara du själv och det enda sättet att ta reda på det är att sätta igång.

Dianetiken handlar om orsaken till en persons problem och tillkortakommanden. Detta gäller oavsett om man är en bankdirektör, gatusopare eller lider av neuropsykiatriska funtionshinder. Det finns alltid utrymme för förbättring och det är det som Dianetiken står för.

Dianetiken förstärker det som är du och tar bort allt som inte är du. Dianetiken är alltså inte bara till för den som  t.ex. lider av ångest, depression eller liknande utan Dianetiken är till för den som vill förbättra sig själv – oavsett  dennes nuvarande mentala tillstånd.

Alla har vi något med oss själva som vi vill förbättra/förändra. Nyckeln till att förbättra denna sak ligger oftast i vårt undermedvetna och det är där som Dianetiken kommer in. Någonstans i ens persons inre finns orsaken till dennes tillkortakommande och Dianetikens syfte är att hitta denna orsak, bearbeta den och låta personen få  uppleva frihet från just detta problem. Dianetik är inget flummigt utan Dianetiken är rakt på sak men Dianetik kräver samtidig engagemang om personen ska komma någonvart.

Vad vill du förbättra med dig själv?

 

Free your mind and the rest will follow!

 

DIANETIK DVD
Denna film om Dianetik förklarar hur ditt undermedvetna stoppar dig men framför allt så visar denna film om Dianetik hur du kan bli kvitt de dolda trauman som finns ackumulerat i ditt sinne med hjälp av Dianetik-metoden.

L. Ron Hubbard säger. ”Du står framför ett äventyr. Betrakta det som ett äventyr och må du aldrig bli densamma igen”.

Pris: 199 kronor. Beställ DVDn från denna sida

 Ett utdrag ur filmen: Hur man använder Dianetik.

Dianetik-DVD adlibris

http://www.adlibris.com/se/bok/hur-man-anvander-dianetik-dvd-film-4-tim-9781403175120