Detta ska jag göra idag lördag

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Idag blir det nog att gå till orgen (scientologikyrkan). Jag jobbar på ett personligt program. Igår köpte jag en akustisk gitarr men jag tror jag ska lämna tillbaks den – jag har ingen större lust att satsa på gitarr och jag har ju min elgitarr kvar. Jag funderar även på om jag ska lära mig lite om börsen. Jag såg en annons på en sajt och den gjorde mig intresserad. Det minsta man kan göra är ju att studera ämnet och se vart det leder till. Ikväll blir det kanske att jag studerar lite programmering,  kanske spelar lite poker, kanske lyssnar på någon webtutorial om WordPress. Jag måste även gå och handla mat. Jag har köpt en mixer nyligen och måste nog erkänna att jag gillar att göra smoothies 🙂 Gå ut i solen en sväng.

Ha en bra dag/Janne

 

 

Kommentera