Det händer inget märkvärdigt för mig idag

söka jobb arbete

     Idag händer det inget märkvärdigt. Jag ska jobba framför datorn några timmar innan jag åker och gör mina städjobb. Jag fick precis mail om att jag inte får komma på intervju ang. jobb som parkeringsvakt – jag var alltså ointressant. Det är det andra ”nekandet” jag får denna vecka ang. jobb som parkeringsvakt. Kanske jag börjar bli för gammal? (47 år); de kanske bara vill ha unga förmågor? Men det är väl bara att söka vidare efter nya jobb. Parkeringsvakt heter förresten  parrevarre på slangspråk 🙂

 

söka jobb arbete
Inte lätt att hitta jobb .

     Regnigt är det också ute. Jisses vilket tråkigt väder; nu börjar det bli höst på allvar. Jag tror jag ska palla mig iväg och köpa lite sovhälsokost (kosttillskott som är bra för sömnen).

Have a nice day/Janne

 

söka jobb arbete
Ferrariägare utan jobb?

Foton:

https://www.flickr.com/photos/ambernectar/

https://www.flickr.com/photos/jaydubproductions/

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.