Det blev ingen utbildning till parkeringsvakt

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Igår fick jag beskedet att jag inte kom in på utbildningen till parkeringsvakt. Jag fick ett tips om att G4s sökte parkeringsvakter och jag anmälde mitt intresse för en infoträff. Jag gjorde några tester. Men igår kom beskedet att jag inte blev antagen till utbildningen till parkeringsvakt hos G4s. Snopet men så kan det gå. Jag börjar bli så less på att få nobben på alla jobb jag söker. Men å andra sidan så kanske mitt CV/meriter inte är bland de bästa? Jag mailade och frågade varför jag inte blev antagen. Det skulle vara superbra om man kunde få ett svar på det så man vet varför men än så länge har jag ej fått något svar. Jag har dock inte gett upp hoppet utan jag ska söka jobb som parkeringsvakt på andra bolag. Men kan ju alltid söka och se vad som sker. Jag börjar ju bli van att få nobben vid jobbansökningar så jag har ju inte så mycket att förlora 🙂

Kommentera