AGENDAN BAKOM KLIMATDEBATTEN

19/2-2017
Som bekant råder en febril aktivitet vad gäller klimatet. Jordens undergång är nära om vi inte minskar koldioxidutsläpp sägs det. Det påstås att vi överkonsumerar jordens resurser och vi måste börja minska vår konsumtion.

I nedanstående video så pratar Christian Gomez från John Birch Society om klimatdebatten.

Christian Gomez:

Dr. Ottmar Edenhofer är ett känt namn inom klimatdebatten. Från 2008 till 2015 så arbetade han på IPCC hos FN. Han arbetar på ett av de centers som skriver klimatpolicy för EU, FN och Världsbanken. Dr. Ottmar Edenhofer har sagt.:

”Vi måste sluta låtsas som om dessa globala klimatregler handlar om att rädda omgivningen. Att rädda omgivningen har nästan inget allt med saken att göra, te.x. saker såsom avskogning och ozonlagret. Det vi faktiskt sysslar med är att omfördela världens välstånd genom att använda klimatpolicy”.

LIVET KOMMER ATT BLI ANNORLUNDA FÖR ALLA

FN:s klimatförespråkare Christina Figueres har sagt att FN:s klimatagenda går mycket längre än att bara att handla om miljön. I FN:s klimatmöte i Doha, Qatar 2012 så sade hon:

”Ni måste förstå att hela apparaten angående dessa klimatförändringar handlar om en fullständig transformering av den ekonomiska strukturen för hela världen. Vi uppmuntrar regeringar, privata sektorer, och civilsamhället att göra den största omvälvning som de någonsin har gjort. Den industriella revolutionen var också en transformering men den var inte en guidad transformering från en centraliserad punkt. Detta är en centraliserad transformering som sker. Så detta är en annorlunda transformering som sker och som kommer att göra livet för alla på denna planet väldigt annorlunda”.

EN GLOBAL REGIM FÖR KOLDIOXID

Christian Gomez:

Många menar att Förenta Nationernas agenda om klimatförändringar handlar om att omfördela västvärldens välstånd genom att införa koldioxidskatt, koldioxidavgifter, koldioxidhandel och regleringar vad gäller koldioxid. Det är chockerande när man inser att debatten om global uppvärmning eller klimatförändringar egentligen handlar om politik men som är dold bakom s.k. vetenskap och miljömässiga aspekter. Den centraliserade transformationen som Figueres förespråkar kommer att påverka alla på den här planeten på ett sätt som många skulle protestera mot. De installerar en global regim för att mäta koldioxid och för att övervaka och kontrollera varje andetag vi tar, för att kontrollera varje lägereld som vi tänder, för att mäta varje watt elektricitet som vi förbrukar. Bokstavligt talat så kommer de att reglera varje aktivitet som vi företar oss.

Referens

The New American

 

Kommentera

Integritetsinställningscenter

Avsluta ditt konto?

Ditt konto kommer att avslutas och all din data kommer att raderas permanent och kan aldrig återskapas. Är du säker på att du vill fortsätta?